2777
2789
خواهرم ایران عمل نکرد. من با دکتر کسری ثابتی عمل کردم جفتشو، تا اینجا که شکرخدا خوب بود. اگه بازم از ...

من چونه ام عقبه گفت بايد پروتز بزاري بياد جلو

با جينوپلاستي چونه عقب رو هم درست ميكنند؟

دكتر كسري ثابتي رو كارشون رو ديده بوديد؟ شناخت داشتيد؟

دكتر ثابتي بهترن يا مولايي؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چونه ام عقبه گفت بايد پروتز بزاري بياد جلو با جينوپلاستي چونه عقب رو هم درست ميكنند؟ دكتر كسري ...

بله کارای دکتر ثابتی رو دیده‌ام. راستش نمیتونم دقیق بگم کدوم بهتره، بهرحال من پیش ثابتی عمل کردم کارش رو دیدم و الان منتظر نتیجه‌ام. پس نمیتونم با قاطعیت به شما بگم، شما ولی میتونید خودتون برید یه بررسی بکنید. اما چونه‌ب عقب رو میتونه با جراحی و برش، خودش رو نرمال کنه! جتما نیازی به پروتز نیست… پروتز بافت استخوان رو از بین می‌بره به مرور زمان.

بله کارای دکتر ثابتی رو دیده‌ام. راستش نمیتونم دقیق بگم کدوم بهتره، بهرحال من پیش ثابتی عمل کردم کار ...

وقت گرفتم ازشون

گفتند ٢٥٠ هم ميگيرن طراحي ميكنن

از منشي پرسيدم گفت نتيجه عمل ٧٠-٨٠ درصد همون طراحي ميشه، همينطوره؟

واقعيت يه كم ميترسم مخصوصا از عمل چونه

گفتند كلينيك عمل ميكنند، باز به نظرم بيمارستان بهتره يه شب هم ادم بمونه حتي دو شب

اونجا سرم ميزنن خونريزي رو بررسي ميكنند

بعد اين دو تا عمل و بيهوشي برگردم خونه، احساس ميكنم خطرناكه

وقت گرفتم ازشون گفتند ٢٥٠ هم ميگيرن طراحي ميكنن از منشي پرسيدم گفت نتيجه عمل ٧٠-٨٠ درصد همون طراحي ...

من از نتیجه‌ی ظاهری هردو راضیم! میدونید خیلی سلیقه‌ای هست، مثلا من اگر خیلی تعریف کنم ولی شما نپسندید، میدونتون میشم. اما نتیجه‌ی ظاهری بینی و چونه‌ی من دقیقا هردو شبیه به طراحیم شدن.  حتی فکر نمیکردم بینیم اینقدر کوچیک بشه. اگر می‌گم منتظر نتیجم، میخوام ببینم مثلا بعد از یه ماه چهل روز، تنفسم چطور خواهد بود یا وضعیت چطور پیش میره. 

از لحاظ خطرناک بودن که نیست، توی بیمارستانم نگه نمیدارن معمولا برای عمل بینی دوروز. عمل بینی خیلی اسونه اما عمل چانه سخته! واقعا سخته! غذا نمیتونید بخورید یه هفته، درد و کلافگی داره. شما اگر مشکلتون بنییه فقط بینی عمل کنید، چانه رو با فیلر و … میشه حل کرد. اما اگر ه هفته تحمل درد و کلافگی و گرسنگی دارید، عمل کنید چون خیلی تاثیر میذاره.

من از نتیجه‌ی ظاهری هردو راضیم! میدونید خیلی سلیقه‌ای هست، مثلا من اگر خیلی تعریف کنم ولی شما نپسندی ...

ممنون از راهنمايي تون 🌷🙏

اگر يه هفته فقط اذيت داره، تحمل ميكنم

فوقش سعي ميكنم با قرص و اينا بيشتر خواب باشم كه خيلي اذيت شدن و درد و … رو حس نكنم