2777
2789
عنوان

نوزاد یک ماهم فتق داره کیا تجربه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست
من دخترم فتق شکمی داشت دوسانت بالای ناف یک ونیم سالگی عمل کردیم ای کاش زیر ۴۰روز عمل میکردیم که اونق ...

وای زود نیست 

خیلی درد داره 

دارم دیوانه میشم اصلا یه حالیم

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱
منم پسرم گرفت نوزاد بود. دکترگفت چند ماه بشه خوب میشه. دیگه هیچوقت دکتر نبردیم. ولی نافش بیرون هست و ...

اخه میگن خطر داره؟

دل دردم داشت به‌خودش میپیچید؟ سرخ بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم یه دکتر عالی میشناسم دکتر اسماعیل عظیمی شهرابی ایشون محب مهر  محب کوثر  حتما ببر ...

ممنونم از لطفت 

شما پیشش تجربه عمل دارین؟

خب ازش می‌پرسیدی  اگر فتق نافی باشی درجه بندی داره برای هرکدوم درمان داره نگران نباش فقط باید ...

اره متخصص اطفال میبرم

یکی از بیضه هاش هم بالا هست😔

ممنونم از لطفت  شما پیشش تجربه عمل دارین؟

راستش من برای بچه نه

ولی بزرگترا سه بار رفتن 

یه نفر یکبار ،یه نفرم دوبار

ولی تخصصش عالیه

چون کسای دیگه ام رفتن برای معاینه دکترا دیگه اشتباه تشخیص داده بودن و نیاز به عمل نبوده 

هرچی آرزوی خوبه ،(((مال تو)))  
اره متخصص اطفال میبرم یکی از بیضه هاش هم بالا هست😔

خوبه الان متوجه شدین 

البت باید بعد زایمان بررسی میکردن

ولی سریع اقدام کنین براش چون نباید بالا بمونه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
اخه میگن خطر داره؟ دل دردم داشت به‌خودش میپیچید؟ سرخ بشه؟

من یه دوره ای حدودا از 20 روزگی کولیک گرفت خیلی گریه کرد برای همین نافش زد بیرون. بعد دکتر متخصص دو جا بردیم دو تاش گفت تا 4 یا 5 ماهگی خوب میشه داروهای کولیک رو که خورد چند روز بعد خوب شد. دیگه هیجوقت پیگیر نشدم. اگه فتخ ناف باشه علائم غير از برآمدگی ناف چیا داره؟ من بچم مشکل خاصی نداره. گفتن اگه خوب نشد عمل میکنن. ولی میگفتن عمل سختی نیست 

وای زود نیست  خیلی درد داره  دارم دیوانه میشم اصلا یه حالیم

نه اصلا عمل دختر من نیم ساعت طول کشید همون روز عصر مرخص شد فرداش هم سرپا بود خداروشکر زخمش به هیچ تعویض پانسمان وضد عفونی هم احتیاج نداشت

❤ 
خودتون ؟ سخت بود چرا دوبار مگه برگشت داره؟ درمانش فقط عمله؟  برای نوزاد یک ماهه سخت نیست؟

بله خودم.نه یبار سمت راستم فتق داشتم یبارم سمت چپ

ولی احتمال عود هست

من الان باز برگشتن همون دوطرف فتق

اره عمله فقط..ن عزیزم اتفاقا تو بچه هاراحت تره زود خوب میشن نقاحتش جزیی تره تا ادم بزرگا

💛🌻...
من یه دوره ای حدودا از 20 روزگی کولیک گرفت خیلی گریه کرد برای همین نافش زد بیرون. بعد دکتر متخصص دو ...

رفتم دکتر فتق بیضه هست و گفت شش ماهگی عمل کنه😔

نه اصلا عمل دختر من نیم ساعت طول کشید همون روز عصر مرخص شد فرداش هم سرپا بود خداروشکر زخمش به هیچ تع ...

واقعا ؟ برشش زیاد نبود؟