2777
2789
عنوان

جومونگ چقد جذابه واقعا حق داشتن روش کراش بزنن ملت ایران😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 35 پست
من کراش بودم روش خیلی خاطرات خوبی بود یه آلبوم بزرگ از عکساشو نگه داشته بودم هرکسی یه چیزی می‌گفت سر ...

وای منم تصور میکنم اگ اونموقع بودم همین کارارو مبکردم حتما کلیم خیال پردازی میکردم و آخرش افسرده میشدم😂

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجاش خوشکله 😳فقط چون بازیگره ب چشم همه کراش دیده میشه باورکن بازیگر نبود توخیابون می دیدیش اصلا محل ...

شخصیت تو فیلمشو میگم

واقعا خیلی خوبه😍هم چهره هم اخلاق هم هیکل

واقعا ایرانیا چطوری ۲۰ سال پیش این حجم از جذابیتو تونستن هضم کنن

اره اون زمان که همه مردا شکم داشتن این صورت استخوانی و زاویه فک داشت

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
شخصیت تو فیلمشو میگم واقعا خیلی خوبه😍هم چهره هم اخلاق هم هیکل واقعا ایرانیا چطوری ۲۰ سال پیش این ...

ولی چرا ب چشم من اصلا جذاب نمیاد 🙄🤣🤣🤣🤣

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
اره اون زمان که همه مردا شکم داشتن این صورت استخوانی و زاویه فک داشت

میگم دیگ 

اون زمان چطور این حجم جذابیتو تونستن هضم کنن 

ن نتی بوده ن ماهوره اونقد رایج بوده این چیزارو ببین