2777
2789
عنوان

دغدغه مادران کلاس سوم دبستانی ها🌹🌺💐

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 30 پست
خدا رو شکر عزیزم چه کتاب‌های کمک درسی باهاشون کار میشه یا چه کاربرگهایی برای هفته و ماهیانه دارند؟

کمک درسی هیچ ولی هر روز متناسب با درسش از نت سوال درمیارم ریاضی میدم حل میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر عزیزم چه کتاب‌های کمک درسی باهاشون کار میشه و یا کاربرگهای هفتگی و ماهیانشون چیه؟

کتاب خیلی سبز برای تمام دروس از توی اون سوالارو کار میکنن کاربرگم هر ۴ شنبه مدرسه میده 

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
2805
معلم کاربرگ میده چهارشنبه به چهارشنبه که شنبه ببرن معلم امضا بزنه میزارن داخل کلربوک . خودم به شخصه ...

کلربوک گذاشتیم خونه. اصلا معلمش در مورد کلربوک چیزی نگفته.  ی املا از دانش آموزا گرفته گفته حالا ببرین خونه مادرا براتون تصحیح کنن.

کلربوک گذاشتیم خونه. اصلا معلمش در مورد کلربوک چیزی نگفته.  ی املا از دانش آموزا گرفته گفته حال ...

نه یک کلربوک داخل مدرسه داریم تمام کاربرگ ها حل میشه تو خونه توسط خود پسرم من یک نگاه گاهی میکنم بعد میبره معلم تصحیح میکنه داخل کلربوک میزارن.  بعد املا هفته ای ۲ بار یکبار به صورت کامل جمله ای . یکبار به صورت جای خالی و امضا توسط خود معلم 

نه یک کلربوک داخل مدرسه داریم تمام کاربرگ ها حل میشه تو خونه توسط خود پسرم من یک نگاه گاهی میکنم بعد ...

کلربوک برا کلاس دومش هس  دست معلمش بود آخرسال بهمون دادن گفتن برا کلاس سوم بیارین.  که امسال متاسفانه برا معلمش مهم نیست این چیزا که ببرن

2810