2777
2789

لامصب بعد آنفولانزا سرفه تمومی نداره کلی دارو و آنتی بیوتیک هم مصرف کرده اما سرفه خشک امون نمیدهامروز دکتر دوتا اسپری داد

درمان خونگی میخام 

آویشن چهار تخم عناب همه چی دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

آویشن نده  بعضیا مثل من به آویشن حساسیت دارن و بدتر سرفه رو تشدید میکنه 

عسل و آبلیمو رو با آب شیر (آبی ک داغ نباشه) به صورت شربت درست کن بده بخوره

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

از اول مهر تا یک هفته پیش دخترم درگیر بود خیلی بد سرفه میکرد دیگه من خودم از نت سرچ کردم و شریت دکسترومتورفان رو گرفتم و دادمش حرف نداشت خدا رو شکر خوب شد.پسرمم تا سرفه اش شروع شد دو وعده دادمش قطع شد.قیمتش ۱۹ تومن بود

برگ بو هم فکر کنم خوب باشه و پرتقال آبپز با نمک بخون راجبه اش سینه و پشت سینه اش رو با وکس چرب کن 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
2810