2777
2789

سلام خانما دختر من کلاس اولی هست ،و دیروز جشن قرآن داشتند مثل اینکه دختر من رفته بوده زیر میز دراز کشیده بوده🤦معلم به من پیام داد و گفت منم کلی تشکز کردم که منو در جریان گذاشته و حتما با دخترم صحبت میکنم،(از اول هم به معلم گفته بودم مشکلی بود به خودم بگید من حتما حل میکنم نتونستم با مشاور در میان میذارم با اینکه دخترم بسیار باهوش و درس خون هست)

خلاصه دیروز غروب دیدم یکی از نماینده کلاس(مامان یکی از بچه ها)فیلم دختر من رو گرفته برام فرستاده که فلانی دخترت زیر میز بوده من باز تشکر کردم گفتم باشه من باهاش حرف میزنم

امروز رفتم دنبال دخترم دیدم همه مامان ها جمع هستند و اون سه نفر نماینده داشتند در مورد دختر من حرف میزنند با بقیه مامان ها,تا من هم رسیدم گفتن آره دختر ایشون رو میگیم

منم الان به معلم پیام دادم گفتم چطور خانمی که دیپلم هم نداره اجازه میدید هر روز بیاد سرکلاس،(مامان نماینده رو گفتم)گفتم منکه گفتم مشکل دخترم به خودم بگید چه لزومی داره جلوی بقیه منو تحقیر کنند ایشون.

بنظرتون کار خوبی کردم پیام دادم به معلم؟شما بودید چیکار میکردید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون اول خودت حال زنه رو میگرفتی

دقیقا اینجوریه مامانایی نماینده میشن که حتی دیپلمم ندارن

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی