2777
2789
عنوان

مامانا بیاین (به معلم دخترم پیام دادم)

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 30 پست
رفته زیر میز چه مشکلی پیش اومده که آنقدر بزرگش کردند؟!! من اصلا نفهمیدم مشکل کجاست....

والا منم نمیفهمم چه هیجانی میکنند همه چی را 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید حالا بچه چرا زیر میز بوده؟ خسته بوده؟ بازیگوشی می کرده؟

اصلا مشکل بزرگی نیست! در واقع اصلا مشکلی نیست

بچه کلاس اولی هنوز نظم مدرسه را یاد نگرفته

بعضی وقتا حرکات با مزه ای انجام می دن

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!
معلم خیلی بیشعور بوده اون خانوم بیشعور تر .  ولی چ ربطی ب دیپلم داشت

عزیزم من خودم فرهنگیان درس خوندم،معلم ها ۱۲ واحد روانشناسی کودک پاس میکنند،اکر هم از طریق آزمون استخدامی آموزش پرورش وارد مدرسه بشن یکسال دوره باید ببینند،منطوزم اینه کسی که می‌ره سرکلاس باید خیلی حواسش به نحوه برخورد و رفتارش باشه،

من اگه بودم یه چیشده ی پر تنش بهشون میگفتم..... 

واز مامانی ک فیلم دخترم گرفته نه تنها تشکر نمیکردم، با تندی   برخورد میکردم 

چ لزومی داره از دختر بچه 6 ساله فیلم بگیرن؟ جنایت کرد؟ واسه داد گاه میخواستن؟  رفته دنبال سوژه بین بچع ها بگرده؟ 

همینکه معلمش ب مادرش زبونی  میگفت کافی بود.. 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....

اشتباه از خودت بود که وقتی فیلم دخترت برات فرستاده ازش تشکر کردی باید میگفتی شما به چه حقی فیلم گرفتین الان بهتون مدال بدم 

اصن زیر میزبخابه مگ چیه که انقد جناییش کردن بچه کلاس اوله دبیرستانی ک نیس معلما جدیدا چقد پبگیرشدن من یادمه کلاس پنجم مامانم اومده بود درسامو ازمعلم بپرسه هرچی اسممو میگفت معلمم یادش نمیومد اخرسر هم الکی گفت درسش افتضاحه درحالیکه شاگرداول کلاس بودم

اصن زیر میزبخابه مگ چیه که انقد جناییش کردن بچه کلاس اوله دبیرستانی ک نیس معلما جدیدا چقد پبگیرشدن م ...

🤣🤣🤣🤣

عزیزم شما هم به معلم تذکر بدین هم با رئیس مدرسه در میون بزارید که برخورد بشه.متاسفانه همین برخوردای کوچیک باعث میشه که بچه وقتی بزرگتر شد اعتماد به نفس نداشته باشه.و راحت نتونه تو جمع اظهار نظر کنه و فکر میکنه حتی اگه اشتباه کنه مورد تمسخر اطرافیان قرار میگیرع

عزیزم شما هم به معلم تذکر بدین هم با رئیس مدرسه در میون بزارید که برخورد بشه.متاسفانه همین برخوردای ...

پسرم کلاس ششم بخدا دائم پوست صورتش مسخره میکنند میگن سیاه بهش رفتم چند بار به مدرسه گفتم ولی انگار نه انگار الان پسرم اومده میگه خسته شدم از بس میگن بخدا اگه فردا پسرم زدشون صدتا صاحب پیدا میکنند همون معاون ومدیر هم دست پیش میگیرن میگن کی گفتین 

پسرم کلاس ششم بخدا دائم پوست صورتش مسخره میکنند میگن سیاه بهش رفتم چند بار به مدرسه گفتم ولی انگار ن ...

عزیزم با پسرتون برید مدرسه و بچه هایی که دارن این حرفا رو میزنن باهاشون صحبت کن با مهربونی حتی میتونی اگه تکرار کردن بازم بری صحبت کنی بعد با خانوادشون در میون بزاری .متاسفانه اموزش و پرورش ما به تنها چیزی که فکر نمی کنه سلامتی روانی بچه ها است و بچه ها رو جای این درسای الکی که تو ذهنشون می کنن اونا رو کارآمد بار نمیارن.حتی میتونی بچه تو حتما حتما پیش مشاور ببر که خودشو همین طور که هست قبول کنه و دوست داشته باشه.که بعدا بخاطر این مسله بی اهمیت ضربه نخوره

عزیزم با پسرتون برید مدرسه و بچه هایی که دارن این حرفا رو میزنن باهاشون صحبت کن با مهربونی حتی میتون ...

آره واقعا فکر میکنند این موضوع مهمی نیست وما شلوغش میکنیم ولی به نظرم خیلی مهمه این دفعه پدرش میفرستم 

آره واقعا فکر میکنند این موضوع مهمی نیست وما شلوغش میکنیم ولی به نظرم خیلی مهمه این دفعه پدرش میفرست ...

اتفاقا بچه با هر برخورد و احترام و هر چیزی که الان از اطرافیان میگیره بعدا وارد اجتماع میشه .الان پسر شما نزدیک به بلوغه و حساسترین و بحران ترین سن .