دخترم از مدرسه اومد دیدم زخم کامله ، رگشم سعی کرده بزنه نشده ، با کاتر دوستش ، بعد دوساعت گفتش معلمش گفت چرا مقشای ریاضیتو ننوشتی، جلو جمع بهش گفته خر خودتی ، و تمسخرش کرده ، دخترم فردا امتحان داره خیلی دختر باهوشیه و کلیم درس خونده ولی اونطوری شده چیکار کنم خیلی میترسم تاثیر بزاره ؟؟
فردا اول وقت اولین نفری که معلمش ملاقات میکنه باید شما باشی صریح و محکم عنوان میکنی این اولین و اخرین باری بوده که این برخورد رو بادخترتون داشته و باید عذر خواهی کنه جلوی همکلاسیاهاش والا این موضوع روبه سازمان حتما اعلام میکنید و پیگیری
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
ششم دبستانه ، نميدونم ولی حس میکنم خیلی سنش برا این کارا پایینه
دختر گلم
این چیزا رو زیاد برا خودت مهم نکن
باور کن نمره آخرین چیزیه ک در آینده قراره براش غصه بخوری
تمسخر هم واقعا فقط خودت یادت مونده کسی دیگ بهش فکر هم نمیکنه گل من ما استاد جلوی ۱۰۰ تا دانشجو بهمون تیک میندازه ماهم باهاش میخندیم و شایدم بیخیال عزیزدلم
اسمم تندره.16 ساله.( سن فقط یک عدده🚬😄) تندر زنه یا مرد؟ فقط میدونم اینقدری تستوسترون داره که هیچکدوم نباشه🥶🗿فقط گریه کن قلبم💔 نذار آتیش بگیرم:)...سَمِعَ الله لِمَن حَمِدَه🍭 محصل هستم و هنوز فارغ التحصیل نشدم🥴🌺 اگر بتونم کمکت میکنم دوست قشنگم🦋 از کجا معلوم شاید جنسیت واقعی م اونی نباشه که داخل بیوم زدم😉😉 پس اگه یوقت به سوالی جواب دادم، دلیل بر جنسیتم نیست🥺 درخواست دوستی، لایک، ریپلای بزنید، خوشحال هم میشم( یچیزی بگم خالی نباشه)
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|