2777
2789
عنوان

دخترم اومدش خونه و .. +عکس

961 بازدید | 38 پست

دخترم از مدرسه اومد دیدم زخم کامله ، رگشم سعی کرده بزنه نشده ، با کاتر دوستش ، بعد دوساعت گفتش معلمش گفت چرا مقشای ریاضیتو ننوشتی، جلو جمع بهش گفته خر خودتی ، و تمسخرش کرده ، دخترم فردا امتحان داره خیلی دختر باهوشیه و کلیم درس خونده ولی اونطوری شده چیکار کنم خیلی میترسم تاثیر بزاره ؟؟

متوجه نشدم دخترون اینکارو کرده؟

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی دختره خودتی😁

نکن دختر خوب

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

اول به خاطر کار خودش دعواش کن 

بگو معلمت حق نداشته و من کنارتم فردا هم باهاش حرف میزنم 

هر چی شد حلش میکنیم قرار نیست سر خودمون بلا بیاریم

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

اسی خودت متوجه توۻیحاتت شدی؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

خیلی زیرپوستی گفتی دختره خودتی

و خیلی جوگیر

لابد ۱۴ سالته

اسمم تندره.16 ساله.( سن فقط یک عدده🚬😄) تندر زنه یا مرد؟ فقط میدونم اینقدری تستوسترون داره که هیچکدوم نباشه🥶🗿فقط گریه کن قلبم💔 نذار آتیش بگیرم:)...سَمِعَ الله لِمَن حَمِدَه🍭 محصل هستم و هنوز فارغ التحصیل نشدم🥴🌺 اگر بتونم کمکت میکنم دوست قشنگم🦋         از کجا معلوم شاید جنسیت واقعی م اونی نباشه که داخل بیوم زدم😉😉 پس اگه یوقت به سوالی جواب دادم، دلیل بر جنسیتم نیست🥺 درخواست دوستی، لایک، ریپلای بزنید، خوشحال هم میشم( یچیزی بگم خالی نباشه)