2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشم با توحه به ترافیک و غیره چهقد باید توراه بود تا به تهران برسی .کلا چهجور جایی هست ادماش فرهنگ ...

تو ترافیک که معلوم نمیکنه ولی حداقل 90دقیقه از اونجا تا تهران با ماشین شخصی.جاش خوش آب و هواس.مردم خوبی هم داره.من قبلنا میرفتم .الان چنسالی اصلا نرفتم

تو ترافیک که معلوم نمیکنه ولی حداقل 90دقیقه از اونجا تا تهران با ماشین شخصی.جاش خوش آب و هواس.مردم خ ...

تفریحی میرفتین ؟من میخام احاره کنم منتها کارم شمالغرب تهرانه نمیدونم میشه رفت وامد شدنی هست ؟تا هشتگرد چهقد فاصله دار 

تا هشتگرد سرویس داریم .اتوبوس و تاکسی و....دار ؟اسنپ میر؟درمانگاه و...دار؟

تفریحی میرفتین ؟من میخام احاره کنم منتها کارم شمالغرب تهرانه نمیدونم میشه رفت وامد شدنی هست ؟تا هشتگ ...

اره داره .تا هشتگرد بیست دقیقه.تفریحی میرفتیم کوه نوردی.هشتگرد قدیم خونه نمیتونی اجاره کنی.اونجا بهتر از هیو هستش

اره داره .تا هشتگرد بیست دقیقه.تفریحی میرفتیم کوه نوردی.هشتگرد قدیم خونه نمیتونی اجاره کنی.اونجا بهت ...

ویلایی دربست میخام .هشتگرد قدیم قیمتا چهطوریاس؟ هیو جای پیشرفت دار ویلا بخریم؟سه میلیارد دارم برای خرید کجا بخرم بههتر سند دار میخام فقط هیو فکر کنم بشه 

ویلایی دربست میخام .هشتگرد قدیم قیمتا چهطوریاس؟ هیو جای پیشرفت دار ویلا بخریم؟سه میلیارد دارم برای خ ...

تو برغان میشه خرید نزدیکه.تو هشتگرد قدیم میشه خرید.لشکر آباد میشه ماهدشت میشه.قاسم اباد .سرخاب

تو برغان میشه خرید نزدیکه.تو هشتگرد قدیم میشه خرید.لشکر آباد میشه ماهدشت میشه.قاسم اباد .سرخاب

سند دار میشه ویلایی دربست ؟؟؟؟؟؟فداتشم کحاش پیشرفتش بیشتر برای سرمایه گداری میخام .اینایی که گفتی چهقد نزدیکترن .اگ کمکم کنی و راهنمایی ممنونت میشم خدا خیرت بده

سند دار میشه ویلایی دربست ؟؟؟؟؟؟فداتشم کحاش پیشرفتش بیشتر برای سرمایه گداری میخام .اینایی که گفتی چه ...

اول برغان.که بالای اتوبانه بعد کرج.بعد لشکرآباد پایین جاده قدیم به سمت هشتگرد.بعد سرخاب نزدیک هشتگرد.بعد قاسم اباد چسبیده به هشتگرد.بعد هیو