2777
2789
عنوان

امشب دیگه فقط آروزی مرگ میکنم از تهوع😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 93 پست
هیچی هیچی سیرابی خوردم یه ساعت بعدش آنقدر بالا اوردم که😭 نه هیچکدوم ترشی متنفرم. شیرینی دهنم رو ...

شوخی نکن

چیپس نمکی یا خیارشور مثلا میخوری بعدش چجوری ای؟

ب دکترت بگو خب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی نکن چیپس نمکی یا خیارشور مثلا میخوری بعدش چجوری ای؟ ب دکترت بگو خب

چیپس میخورم معده ام سنگین میشه 

خیار شور اصلا میل ام نیست حس میکنم حالم بهم میخوره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

آخی چقدر بده شرایطط 

چند هفته ای؟

دکترت نتونست برات کاری بکنه؟

من سر بچه ی اولم تا ۴ ماهگی حالت تهوع داشتم ولی بالا نمیاوردم از صبح تا شب درازکش بودم هیچیم نمیخوردم بعد از یه مدت چنان یبوستی گرفتم که تا پای مرگ رفتماااااا خیلی بد بود ،ولی عزیزم چاره ای نیست که باید تحمل کرد اگه میتونی برای کار خونه و آشپزی و نگهداری از بچه ها فعلا از کسی کمک بگیر

آخی چقدر بده شرایطط  چند هفته ای؟ دکترت نتونست برات کاری بکنه؟ من سر بچه ی اولم تا ۴ ماهگی ح ...

10 هفته

بخدا همش خونه مامانم هستم ولی خسته شدم خودم بچمم خسته شده همش میگه بریم خونمون

همسرمم ماموریت داشته رفته یه ماه

دکتر یه. مشت قرص بی فایده داده

10 هفته ام

منم از ۶هفتگی تهوع داشتم انقد بالا میاوردم ک معدم خالی میشد و خون بالا میاوردم و ۱۵روز بستری شدم 

بعد ترخیص خودم زفتم داروخانه سرم رینگر با امپول دمیترون گرفتم هرروز میزذم و روزی سه تا هم قرص دمیترون مخوردم تاروز زایمان کارم همین بود اما بمحض اینکه بدنیا اومد تهوعم رفع شد وگرن حتی تو اتاق عمل ک سزارین میشدم من اوق میزدم انقد وضعم خراب بود فقط همون سرم امپول حالمو خوب مکرد

منم همینجوربودم عزیزم تحمل کن زودی تموم میشه،چندماهته

دو ماهو نیم

تحملم دیگه تموم شده ع روز گریه میکنم😭😭

باید برم بگیرم اینم امتحان کنم😭😭😭

من تا ماه اخر رو ی سه بار میاوردم بالا چون   اندانسترون گیر نمیومد   دمیترون پیدامیشد که  زیاد اثر نداشت. اما کقتایی که اندانسترون گیر میاوردم   نمیاوردم بالا.    

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
منم از ۶هفتگی تهوع داشتم انقد بالا میاوردم ک معدم خالی میشد و خون بالا میاوردم و ۱۵روز بستری شدم&nbs ...

یبوست خیلی بدی گرفتم بعد خوردن دمیترون دکتر گفت دیگه نخور

یه سری قرص دیگه داد متروکلوپرامید و پنتوسک و ب6 

اما بیخود ترین قرص هان

برام سرم هم نوشته که انگار نه انگار

بارداری🙄

🤣🤣🤣🤣🤣اینو دیگه تجربشو نداشتم اصلا نمیدونم ممکنه چجوری باشع

برو دکتر داخلی بگو حامله ای اون قرص بده دکتر زنان که نمیتونه اینو تشخیص بده اگه همه اینکارارو کردیو جوابی نگرفتی پس چاره ای جز صبر کردن نداری.