2777
2789
عنوان

امشب دیگه فقط آروزی مرگ میکنم از تهوع😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 93 پست

من فقط شبا عق میزنم چیزی بالا نمیارم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی سخته😢 انشالله شما هم زودی خوب شی

مرسی همچنین گلم🥲

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

خواهر من کل ۹ ماه ت بلند میشد بالا میورد همش حالت تهوع و بالا آوردن همش افتاده بود خداروشکر اون موقع مجرد بودم مدام پیشش بودم حتی دسشویی هم نمیتونست بره 

خودم سر دوتا هیچ وقت بالا نیوردم دو سه روز مشکل معده داشتم دوبار بالا آوردم درک کردم چقد سخته بجاش من بدن درد و دندون درد داشتم مخصوصا سر دخترم اما برام قابل تحمل بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منم ۸ هفته ام. یسره تهوع دارم. ولی بالا نمیارم. اما تهوع اذیتم میکنه. حتی آبم میخورم تهوع شدید میگی ...

اتفاقا منم به میخوردم تو 8 هفته خیلی خوب بود

اما الان امروز یه تیکه خوردم انگاری معده ام داشت تیکه تیکه میشد😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
فقط عمرا سردیجات نخوری. خیار ، سیب زمینی ، آش... لب نزن

جرت من عاشق خیارم همش هوس میکنم نمک میزنم میخورم

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

چوب شور بخور 

اگه گنجیشک کبابی گیرت اومد بخوری آب رو آتیشه حتی همون گوشت کمش

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینم اش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۳، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

اتفاقا منم به میخوردم تو 8 هفته خیلی خوب بود اما الان امروز یه تیکه خوردم انگاری معده ام داشت تیکه ...

ای بابا. برا شما پس خیلی شدیده دیگه.

دوستمم همینطوری بود چند بار خون بالا اورد. همش بستری میشد بیمارستان میگف سرم اینا میزنن خوب میشم