2777
2789
عنوان

امشب دیگه فقط آروزی مرگ میکنم از تهوع😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 93 پست
خب منم همین طور شدم که دکتر. گفت بزار کنار خودمم ترسیدم چون سر بچه اولم مصیبت داشتم برا همین یبوست ...

تمام میشه عزیزم هر چند ک کاملا درکت میکنم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️
من چی بگم که عین دوبار بارداریمم تا دو ساعت بعد زایمانمم بالا می آوردم، به خاطر حالت تهوع بیمارستان ...

الهی عزیزم😭

خیلی سخته منم دیگه تموم شدم😭

دو کیلو کم کردم از اول تا حالا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طب فشاری استفاده کن من سر پسرم با این روش تهوعمو کنترل میکردم 

چجوریه توروخدا حاضرم هر کاری کنم خوب شم

برا من خیلی بد بود هر گز دیگه لب نمیزنم همه شد بالا اوردم دکتر بهم متروکلوپرامید و پنتوسک و ب6 داد ...

ینا هیچکدوم فایده نداره عزیزم قوی باش فقط باید دوره ش بگذره واقعا با پوست و گوشتم میفهممت. چون بدترین دوران بارداری رو داشتم و مدام به فکر مرگ بودم.  میگذره

چیپس میخورم معده ام سنگین میشه  خیار شور اصلا میل ام نیست حس میکنم حالم بهم میخوره

خدا شاهده من از تو بدتر بودم همه چی بو میدادو بد مزه بود مدام تهوع داشتم تا اینکه از این گیره های شنا واسه بینی هست از اونا گذاشتم،بِ یکباره تمام مشکلاتم حل شد و دیگه همه چی میخوردم...چون وقتی بویایی نباشه چشاییم کار نمیکنه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
حتتتماااا قرص دیمیترون یا همون اندانسترون رو امتحان کن  آب ولرم با پودرزنجبیل هم امتحان ...

چشم برم دکتر. میگم یه چیز خوب بنویسه اینا به درد من نمیخوره😭

دیگه خسته شدم نمیتونم 

دلم برا خودم تنگ شده

نه بابا دکتر داخلی هیچی حالیش نیست زن باردار باید پیش دکتر زنانش بره 

من معدم درد میکرد شدیدا رفتم دکتر گفت حامله که نیستی چون حامله باشی باید نسبت به اون قرص داد.دستشم درد نکنه خوب شدم.

به هرحال اونم دکتر یه چیزی حالیشع

انگشت اشاره و انگشت بغلیشو باهم  بزار رو نبض دست چپت و آروم فشار بده فشار زیاد نه ها 

خیلی کمک میکنه

کپسول زنجبیل بگیر بخور 

گوشت گنجشک هم اگر پیداکنی کباب کنی خیلی خیلی خیلی کمک کننده هست نمک و زنجبیل بزنی بخوری 

غذاهای طبع سرد رو ازشون فرار کن فقط

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
خدا شاهده من از تو بدتر بودم همه چی بو میدادو بد مزه بود مدام تهوع داشتم تا اینکه از این گیره های شن ...

عزیزم🥺 

برا منم همه چی بو میده ولی حتی جلو بینیم رو میگیرم حالم بد میشه😞نمیتونم از دهن نفس بکشم انگاری