2777
2789

از زندگی سیر شدم. 

بخدا عاشق بچه ام. دوسش دارم. 

ولی دارم مرگ رو به چشمم میبینم

تمام خونه و زندگیم روهواست. 5 دقیقه حالم خوب نیست حتی با همسرم صحبت کنم😢به بچم برسم

هر روز میمیرم و زنده میشم تا این روزا تموم شه😭

خسته شدم دیگه نمیتونم

توروخدا بگین چیکار کنم؟ 

امشب دیگه گفتم خدایا یا منو بکش امشب یا حالم رو خوب کن😭

دیگه نمیتونم ادامه بدم

هر چی خوردم فایده نداشت انواع قرص ها، سرم، آمپول، سیرابی و..... 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی سه تا  اندانسترون 

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

لیمو بوکن . 

زنجبیل یه کم بخور

کاش قبل حاملگی ویتا گولوبین میخوردی همه گروه ب داره 

برات صلوات فرستادم ان شاالله حالت بهتر بشه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اخ سیرابی ک اب رو اتیشه ک شیرینی ترشی شوری فایده نداشت؟

هیچی هیچی

سیرابی خوردم یه ساعت بعدش آنقدر بالا اوردم که😭

نه هیچکدوم

ترشی متنفرم. شیرینی دهنم رو تلخ میکنه

شوری یکی دو بار خوبم کرد دیگه نه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

اخی . من قششنگ درکت میکنم . من از هفته ۶ تا ۱۸ داشتم . شدید تربن نوع شو داشتم . گریه میکردم و دوست داشتم بمیرم ، فکر نمی‌کردم تموم بشه اون دوران . دوست داشتم توی دنیا هیییچ چیز خوردنی وجود نداشته باشه و هیچکس هیچی نخوره