2777
2789
عنوان

خانم های بارداری که جنسیت قطعی نی نی شون معلوم شده+ نظریه رمزی

| مشاهده متن کامل بحث + 99912 بازدید | 681 پست
ایلین عزیزم 0درصد فعلا تا قطعیت اش برای تک تک اسامی که در پست اول اسمشون هست معلوم بشه
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یک کم اقام مشکل تحرک اسپرم داشت و خودم فقط اضافه وزن داشتم و‌پرولاکتینم بالا بودکه وزن اوردم پایین و دارو برا پرولاکتینم خوردم باردار شدم
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریای خود نداری من چون تو یی دارم و تو چون خود نداری خدایا تنها از تو میخواهم وتنها به تو امید دارم ‌‌‌...........لطفا برام یک صلوات بفرستید
ادرس سایت پگاه جون را مذارید بچه ها
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریای خود نداری من چون تو یی دارم و تو چون خود نداری خدایا تنها از تو میخواهم وتنها به تو امید دارم ‌‌‌...........لطفا برام یک صلوات بفرستید
ادرسش چیه
2810