2777
2789
دخترم هیجده ماهشه از صب گوش درده یک ماه پیش به خاطر عفونت پرده گوشش سوراخ شد میخوام زود ببرمش دکتر میترسم بدتر شه دکتر خوب سراغ دارید؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
لیلیان جان مطب نداره؟چه طوری باید وقت بگیرم؟شما خودت رفتی پیشش؟اخه بچس میترسم سهل انگاری کنم بعدا پشیمون شم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1448227 مشهدی های عزیز لطفا دکترای خوبتونو تو این لینک هم معرفی کنین که همشهریاتون مجبور نشن دائما تامیک بزنن و دنبال دکتر بگردن کلا از مشهد خیلی دکتر معرفی نشده مرسی
-هیچ چیزی و هیچ کسی توی زندگی، مثل "چربی دور شکم" وفادار و ماندگار نیست.