2777
2789
عنوان

کیا بعد عمل سزارین شکمشون تخت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 46 پست
من عمل ابدو کردم خیلی تخت شده ولی جای بخیه بدتره کاش نمیکردم    

جدی من تو فکرشم چجوریه خیلی سخته درد داشت؟

بازم میتونی باردار بشی چون عمل کردی؟

ترکم داشتی؟ بعد عمل ترکات چجوری شد؟

جای بخیش چجوریه زیاده پیداست؟

میشه یه توضیح بدی

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سزارین پوست اویزون میشه هرکاری کنی نمیشه جمعش کرد

کلیت نداره. ده تا دوستام سزارین کردن شکمشون  از مجرد هم تخت تره. هیچ  افتادگی ندارن شل شدگی ندارن 

ولی همشون بین 10 تا 14 کیلو اضاف کردن 

تو حاملگی پر خوری نمیکردن 

شبها شام میوه و شیر میخوردن 

نو و برنج  در حد معمول مثل قبل بارداریشون میخوردن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
جدی من تو فکرشم چجوریه خیلی سخته درد داشت؟ بازم میتونی باردار بشی چون عمل کردی؟ ترکم داشتی؟ بعد عم ...

دردش وحشتناک بود ..یک ماه تمام درد داشتم و همراه ..تا کارامو کنه...جای بخیه رو مخمه از این سمت پهلو تااون سمت البته با لباس  زیر پیدا نیس...کاملا ساعت شنی شدم ولی برگردم عقب انجام نمیدم ..نافم عفونت کرد پدرمو درومد ..استرس ..الانم که الانه شکمم هراز گاهی تیر میکشه میترسم نمیرم سونو...ولی هرکی من و میبینه میگه چقدر فرق کردم انگار اندامم تو قیافم تاثیر داشته و باعث جوون شدن شده 

اینجوری نیس    صد نفر دیدم طبیعی آوردن  شکمشون بزرگه انگار باز حاملن  ...

عزیزم هر عقلی میگه بارعایت نکردن چاق میشه ادم

اساسا گفته حرفم مربوط افراد عاقلی هستن که رعایت میکنن و مراقب های قبل و بعد بارداری رو انجام میدن 

جای بخیه هم مربوط به تصمیم جراح داره هنوزم زیر شکم عمودی یا افقی برش میزنن ولی بالای ناف رو من ندیدمممم واقعا چون رحم زیر نافه نه جای معده

و چون جای بخیه نقطه رحمی هست افتادگی هست به دلیل وضعیت جنین و وزنش اگر سز شه نقطه برش عصبش بریده میشه 

البته همه با ورزش و رعایت به اندام ایده ال خواهند رسید

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
سزارین تخت نمیکنه به دلیل برش  محل برش عصبش میمیره در نتیجه افتادگیش میمونه زرنگ باشی با گن بب ...

اخه خیلی از طبیعیا رو دیدم که شکم دارن با پوست شل 

من که دیگه زایمان کردم حالا دنبال یه راهی هستم بشم مثل قبل بارداری

کلیت نداره. ده تا دوستام سزارین کردن شکمشون  از مجرد هم تخت تره. هیچ  افتادگ ...

منم دوتاسزارین داشتم ۱۰کیلوهم اضافه نکردم ومرخوری هم نکردم الان هرکی ببینه میگه ۶ماهه هستم بااینکه شکمم ازموقع سزارین کردم بستم

دقیق نمیدونم ولی فک کنم بدن سازی باشه... خیلی ورزش میکنه هر روز دوساعت باشگاه میره شباهم پیاده روی ...

جدی چه خوب ببخشید شکمشو از روی لباس دیدی یا نه کاملا تخته؟

طبیعی بخاطر این میگن شکم نمیمونه چون بعد زایمان راحت میتونن محکم با گن ببندن و شکم کامل جمع میشه&nbs ...

عزیز من  با شکم بند  رحم جمع میشه نه چربی از بین میره 

کسی ک تو بار داری 20 کلیلو اضاف میکنه  چربی بدنش داره ک بعد از  دنیا اومدن بچه 

با رژیم و ورزش از بین میره نه شکم بند. 

کسی ک 12 کیلو اضاف کرده، 7 کیلوش تو  هفته اول از دست میده، بقیشم . بعد ها باید ورزش کنه و رژیم بگیره از بین بره 

ربطی ب سزارین یا طبیعی نداره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....