2777
2789
عنوان

هرچی راهکار برلی چشم زخم میدونید بگید ازونا که از عرش میرسن به فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 74 پست
نه عزیزم...اصن نمیدونم منظورم از دعا نویسو درست رسوندم یا نه، ولی پدر بزرگ من پیر مرد خیلی شریفیه، ح ...

عزیزم متوجه شدم منظورتون رو

گفتم شاید منم بگم نگاه کنن ، ۳ ساله خواب ندارم ، ی جایی میرم کوفتم میشه ، دیروز هواستم نبرم ، مامانم گفت میگن بچه اشو قایم می کنه 

ممنون عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا من پدر بزرگم از این کارا نمیکنه😅یبار یکی اومد گفت رفتم پیش یکی میگن دعا داری و یکی نمیدونم ...

نه گفت وقتی اسپنددودمیکنی یکم ازپوست پیاز وپوست سیر بااون قاطی کن دودش کن

دقیقا همین کارای پدربزرگتو میکنه.حالااوناروولش کن

بنظرت من چیکارکنم راه حل بده خانومی

عزیزم اول اینکه اب خوردنت هم پنهان کن از ملت هیچی ب هیچکس نگو بزار کارات پنهان بمونه

دوم ب مدت چهل روز سوزه بقره پخش کن توی خونه

سوم هروقت دیدی کسی داره ازت تعریف میده سه بار ذکر ماشالله لا حول و لا ....رو کامل میگی

اسپند دود کردن هم فراموش نشه مرتب دود کن بعد اینکه کسی اومد خونت هم انجام بده

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
نه گفت وقتی اسپنددودمیکنی یکم ازپوست پیاز وپوست سیر بااون قاطی کن دودش کن دقیقا همین کارای پدربزرگت ...

گفتم ک فک کنم این حدیث از امام صادق هست که میفرمایند هر وقت حس کردی کسی چشم نذر داره روت 3 بار بخون ماشاالله لاحول ولا قوة الا بلا علی العظیم و فوت کن ب خودت و اون شخص... شمام انجام بده انشاالله چیزی نمیشه

عزیز چشم زخم می‌تونه آسیبای ناگهانی بزنه و طولانی مدت نیست بنابراین فرض چشم زخمو بذارید یه گوشه و سعی کنید دلیل اصلی رو متوجه بشید شاید ناخواسته یا خواسته دل کسی رو شکستید یا حتی قراره سرنوشت دیگه‌ای براتون رقم بخوره شاید هم درست نمی‌تونید درست و غلط کارتون رو پیدا کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
مرسی

از امام صادق عليه السلام روايت شده است كه فرمود: «هرگاه شخصى بترسد كه چشم او در كسى، يا چشم كسى در او تأثير كند سه مرتبه «ما شاءَ اللهُ ]لا حَوْلَ وَ[ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظيمِ» بگويد».[۴] 

اخه خیلی کوره گره زندگیم اصلا هرکاررکردم باز نمیشن

پول داری قربانی کنی؟ بدی نیازمند. 

استغفرالله روزی چهارصد مرتبه صلوات روزی چهارصد مرتبه. (صبح ظهر غروب شب هربار صد مرتبه) . یه موقع کسی رو قضاوت میکنیم یا شوخی شوخی ناراحتش میکنیم و اونوقته که گره میفته تو کار.

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

راستی عزیز نگو کاش کمردرد میگرفتی، هر دردی به جای خودش سخته. کمرددرد هم جزو دردای سخته. بعضی وقتها همین حرفها هم اتفاق میفته. حضرت یوسف که رفت زندان به خدا گفت چرا این همه تو زندان موندم. خدا گفت خودت گفتی  پروردگارازندان رفتن از بودن کنار این زنان برای من بهتر هست. ما هم اجابت کردیم. فرشتگانی هستن که بعد از دعا آمین میگن. 

والا همه دنیا دل منو میشکونن من زبون بسته هیچی نمیگن

إن شاالله مشکلاتت حل میشه.سلامت و خوشبخت دو دنیا باشی.