2777
2789
عنوان

انقدر داد زدم بخیه هام درد میکنه. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همینطور بود البته اون یه سالو نیمش بود عقلش نمیکشید،،هممیشه باید حواسم بهش میبود وگرنه خفش میکرد

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
🙂منم اعصابم از بچه خورده نشستم گریه میکنم

بخدا دقیقن تو شرایط توام نشستم گریه کردم دستشویی دارم از ترس دخترم نگه داشتم باباش بیاد بعد برم 

انقدر حرصم داده بخیه های سزارینم تیر میکشن 

شما باید بچت درست تربیت کنی ،تربیت این نیست بگسم از قبل باید کاری میکردی ن الان باید با مهربونی دخترتون اروم کنید

اون بچه هست و حسادت میکنه 

با داد زدن فقط دخترتون بدتر لج میکنه چون احساس میکنه جایگاهش از دست داده 

بخدا دقیقن تو شرایط توام نشستم گریه کردم دستشویی دارم از ترس دخترم نگه داشتم باباش بیاد بعد برم  ...

بخدا من خواهرم ایقد اعصابمو خورد کرده دلم میخواد از دستش خودمو بکشم هیچ غلطی نمیتونم کنم چن ساله هیچ تفریحی ندارم

میخوام درس بخونم برا کنکور نمیزاره 

کل کارا خونه سر من ریخته بخدا کم اوردم دیگ

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
الان فقط دخترت مهمه که باهاش خوب باشی و محبت کنی نوزاد که چیزی متوجه نمیشه اگه به اندازه لازم بهش مح ...

من به دخترم خیلی محبت میکنم باورت نمیشه تاالان پنچ تا پستونک خریدم تمامش رو برداشته برا خودش یدونه به نوزادم نمیده 

شیشه شیر برداشته بچه سه ساله با شیشه شیر تمامه وسایلش رو میخوره 

😐مثلا بچه بغلمه آروغش رو بگیرم دخترم میگه منم بغل کن بلند کن خب بچه من چطوری با بخیه سزارین تویه ۲۰ کیلویی رو جا به جا کنم ؟؟؟

بغلش نمیکنم انقدر گریه میکنه مخم رو میخوره قشنگ دو ساعت با صدای بلند عر میزنه هااااا هرکاری هم میکنم اروم نمیشه 😑🤦🏻‍♀️

همین الان داره تف میماله به دستم حالت تهو گرفتم ولی جرعت ندارم بهش حرف بزنم گریه میکنه

من به دخترم خیلی محبت میکنم باورت نمیشه تاالان پنچ تا پستونک خریدم تمامش رو برداشته برا خودش یدونه ب ...

خب بابا جان تف میماله که جلب توجه کنه .کسی و نداری/سرگرمش کنه خواهری مادری

شما باید بچت درست تربیت کنی ،تربیت این نیست بگسم از قبل باید کاری میکردی ن الان باید با مهربونی دختر ...

خب چیکارکنم ؟؟

مثلا میگه بغلم کن بچرخونم خب نمیتونم بعدش گریه میکنه هرچقدرم قربون صدقش میرم بی فایده 

من به دخترم خیلی محبت میکنم باورت نمیشه تاالان پنچ تا پستونک خریدم تمامش رو برداشته برا خودش یدونه ب ...

میگذره عزیزم به این فکر کن اونا با تصمیم ما تو این دنیان و به جز ما کسی رو ندارن خیلی خیلیییی حواست به روحیه بچت باشه و خیلیم حواست به نوزادت باشه کارای خونه رو بزار همسرت اومد انجام بده منم شرایط شمارو دارم 

خب چیکارکنم ؟؟ مثلا میگه بغلم کن بچرخونم خب نمیتونم بعدش گریه میکنه هرچقدرم قربون صدقش میرم بی فاید ...

خب عزیزم شما الان احتیاج داری ب کمکی

شکمت نشونش بگو ببسن دختر قشنگم اخ شده نمیتونم ولی میتونم بغلت کنم بیا بغلم دختر قشنگم 

یا بچه رو بزار اتاق در باز بزار با دخترت برین تو حال 

یا بگو شوهرت از طرف نی نی براش کادو بخره

خب بابا جان تف میماله که جلب توجه کنه .کسی و نداری/سرگرمش کنه خواهری مادری

😐انقدر خواهرا و مادرم رو اذیت کرد همشون فرار کردن از دستش حتی نمیزاشت بخوابن بنده خداها

خب عزیزم شما الان احتیاج داری ب کمکی شکمت نشونش بگو ببسن دختر قشنگم اخ شده نمیتونم ولی میتونم بغلت ...

از بیمارستان اومدیم براش عروسک روس خریدم با گل و بادکنک بهش گفتم نی نی برات خریده 😐عروسک رو اصلا تحویل نگرفت .

زخم بخیمم بهش نشون دادم بی رحم همش میپره رو شکمم اصلا براش مهم نیس 😑🤦🏻‍♀️💔

😐انقدر خواهرا و مادرم رو اذیت کرد همشون فرار کردن از دستش حتی نمیزاشت بخوابن بنده خداها

عجب دردسری/پدرش کجاس ؟ کمکت نمیکنه اتفاقا اینروزها اون میتونه ببردش بیرون گردش واسش خوراکی بخوره محبت کنه بهش نباشه که ببینه تو هووشو بغل میکنی شیر میدی ابن دختر بچه واقعا داره زجر میکشه دلم واسش میسوزه

2810