اگر به دوست خیلییییی صمیمی تون که همه ناراحتی و گریه هاش برای شما بود حتی مثلا یبار با د.و.س.ت پ.س.ر.ش قهر کرده باشه داغووووووون شده باشه شما آشتیشون بدید یا مثلا یکسری با یسری دیگه از دوستاش رفته بود بیرون غذا بیرون خورده بودند پول رو یه نفر حساب کرده بود بقیه دنگ بدن بعد همین دوستم بخاطر یسری قضایا نداشت دنگشو بده ۲۰۰هزارتومن بعد هی اون دوستش زنگ میزد پول رو بده و........ دعوا من به عنوان یه خواهر براش حساب کردم هنوزم پس نگرفتم بحث من خرج کردن یه قرون دوهزار نیس منظورم اینه چه رفتاری داشته باشم شما خودتون رو جای من بزارید بعد از ظهر زنگ بزنید زمانی که تایم خواب و..... نیست بعد برداره بگه اهههههه توییی قطع کن میخوام بخوابم
بعد من فکر کردم شاید از چیزی ناراحته بعدا خودش زنگ میزنه اما دوروزه که میگذره و خبری نیس
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه اصلا ابدا مهر طلب نیستم و متنفرم از این کار این دختر یک زبوووووووووووونی داره که میتونه باهاش مخ ۱۰ پسر همزمان بزنه چه برسه دور از جون خر کردن کسی 😑