2777
2789

اگر به دوست خیلییییی صمیمی تون که همه ناراحتی و گریه هاش برای شما بود حتی مثلا یبار با د.و.س.ت پ.س.ر.ش قهر کرده باشه داغووووووون شده باشه شما آشتیشون بدید یا مثلا یکسری با یسری دیگه از دوستاش رفته بود بیرون غذا بیرون خورده بودند پول رو یه نفر حساب کرده بود بقیه دنگ بدن بعد همین دوستم بخاطر یسری قضایا نداشت دنگشو بده ۲۰۰هزارتومن بعد هی اون دوستش زنگ میزد پول رو بده و........ دعوا من به عنوان یه خواهر براش حساب کردم هنوزم پس نگرفتم بحث من خرج کردن یه قرون دوهزار نیس منظورم اینه چه رفتاری داشته باشم شما خودتون رو جای من بزارید  بعد از ظهر زنگ بزنید زمانی که تایم خواب و..... نیست بعد برداره بگه اهههههه توییی قطع کن میخوام بخوابم

بعد من فکر کردم شاید از چیزی ناراحته بعدا خودش زنگ میزنه اما دوروزه که میگذره و خبری نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دوستت نیست ی منفعت طلب ب تمام معناس من ی مدل ازینارو داشتم 

فقط وقتی خالش بد بود بمن زنگ میزد خوشیاشو اصن بمن نمیگفت از بقیه میشنیدم وقتیم بش میگفتم انکار میکرد ب حرفای منم اصلا گوش نمیکرد

الان فقط در حد سلام و ایناییم

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
مگه مهر طلبی ؟ وا بیخیالش شو

نه اصلا ابدا مهر طلب نیستم و متنفرم از این کار این دختر یک زبوووووووووووونی داره که میتونه باهاش مخ ۱۰ پسر همزمان بزنه چه برسه دور از جون خر کردن کسی 😑

دقیقا همچین‌ ادمیه تا حالا همچین دوستی به پستم نخورده بود 

حذفش کن

گف بیا برین بیرون بگو کار دارم نمستونم

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ.....