2777
2789
عنوان

دخترم خیلی بهانه گیر ولجبازه کل خانواده روانی شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 26 پست
والا بچه های قدیم صدتاشون نمیشد یکی از بچه های عجیب الان

والا بچهای قدیمی شرو شیطون تر بودن یکیش خودم الان دخترم نصف من نیست شیطونیش ولی من کم حوصلم

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کم اشتها وکم وزن که هست یه لقمه غذا با چه گرفتاری بهش میدم 

همون دیگه اصلا نزار گرسنه بشه اول ببین چی دوست داره همون رو بهش بده

حتی  بزار نون خالی یا بیسکوییت از اینجور چیزا بزار در دسترس و در دیدش باشه یعنی تو بشقاب کن بزار روی زمین یا میزی جایی 

میاد و میره یه تیکه بخوره 

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند

بچه من تو 5 سالگی عاقلتر شده خیلی داغون بود. اما عزیزم توام ویتامین دی و آهن حتما بخور فکر کنم خودت هم افسردگی داری. 

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
با بزرگه دعوا نکن عزیزم مثل پسر من عصبی میشه گناه داره

دختر بزرگ من بیش فعالی داره اون خوددش به تنهایی بیچارم کرده من خیلی به خاطر خواهرش دعواش نمیکنم کلی دارم میگم این پوست کلفت هر چی داد میزنم عین خیالش نیست اونوقت این یکی از اون ور پل افتاده فقط یه لحظه بگم مثلا دخترم الان میام پیشت دو دقیقه صبر کن میبینم رفته تو اتاق داره زار میزنه 

بچه من تو 5 سالگی عاقلتر شده خیلی داغون بود. اما عزیزم توام ویتامین دی و آهن حتما بخور فکر کنم خودت ...

خیلییی از دستش روانی شدم فقط بیدار میشه شروع میکنه به حرص دادن من 

خدایا شکر 
من یزدم عزیزم بخدا روانی شدم افسردگی شدید گرفتم همش داره زجرم میده 

میتونی قزوین یاتهران بیای دوتادکترخوب هستن که پسرم تحت نظرشونه ومیتونن کمکت کنن 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
همون دیگه اصلا نزار گرسنه بشه اول ببین چی دوست داره همون رو بهش بده حتی  بزار نون خالی یا بیس ...

عزیزم براش تخم مرغ درست میکنم 2لقمه میخوره پاشو میاره بالا میزنه تو تخم مرغ.برنج میارم دست میزنه زیر قاشق برنج میریزه رو فرش خیلی لجبازه 

خدایا شکر 
از اولش همبنجور نق نقو بود؟؟ ببین نیازش چیه

اره همش نق میزد فکر میکردگرسنه هست همش بهش شیر میدادم بعدش نق میزد همه میگفتن نمیتونه راه بره راه افتاد گفتن چون نمیتونه حرف بزنه الان همه این کارها میتونه وبدتر شده 

خدایا شکر 
عزیزم براش تخم مرغ درست میکنم 2لقمه میخوره پاشو میاره بالا میزنه تو تخم مرغ.برنج میارم دست میزنه زیر ...

دقیقا میفهمم چی میگی چون تمام این مسائل رو داشتم

همین کاری که گفتم رو بکن 

غذاش رو که دادی یه تکه نون خالی یا بیسکوئیتی که دوست داره 

سیب قاچ قاچ کن همه رو بزار جلو چشمش بزار خودش بره برداره ذره ذره بخوره

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند