2777
2789

دخترم 3سالشه همش گریه بهانه گیر لجباز دیگه نمیدونم چکار کنم پارک بیرون بردمش فرق نکرده فقط میخاد اذیت کنه آروم وقرار نداره بیچاره پسر12سالم عصبی شده از بس جیغ میزنه خودم تمام بدنم بی حسه از بس اعصابم از دستش خرابه دکتر بردم ریسیپیدون داد زیاد تاثیر گذار نبود چکار کنم هرروز از دستش گریه میکنم ارزوی مرگ میکنم از دستش راحت بشم 

خدایا شکر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تا چند ماه پیش دقیقا شرایط تورو داشتم . الان یکم بهتر شده سن لجبازی و زبون نفهمیشون‌ . من از دست پسرم گریه میکردم و خودمو میزدم . همش با همسرم غصه می‌خوردیم و عصبی پرخاشگر شده بودیم. الان یکم بهتر شده

میگم مادرای قدیمی طاقتشون زیاد بود یاماها بی طاقت شدیم

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

بچم سه سالگی اینطور بود از وقتی خودم باش همبازی شدم و مرتب بغلش کردم گفتم خیلی خوشحالم که تو بچه منی تو خیلی خوبی 

بهتر شد شکرخدا

توجه خاص میخواد ،بدون سرزنش و بدون بازگویی ایرادش

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

باید علت یابی کنی اولی که یه کمش اقتضای سنش هست و اینکه باید نسبت به رقتارهای اشتباهش بی توجه بشید

دوم اینکه من دخترم کم وزن و ریز نقش هست و خیلی خیلی بد غذا که همه چیز نمیخوره چون با لذت غذا نمیخورد و کامل سیر نمیشد اکثرا گریه و غر داشت 

شاید دختر شما هم یا ویتامینیش کمه یا ته دلش ضعف میره نمیتونه بگه

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند

دختر منم ۳ سالشه اینم خیلی خیلی لوسه تا بگی بالا چشمت ابرو گریه قهر تو اتاقه یعنی یه روز شماردم فقط ۱۲ بار رفتم از اتاق آوردنش بیرون منم یه دختر ۹ ساله دارم یه جور شده ناخداگاه همش با این بزرگه دعوا داریم کوچیکه رو هم باید حواسمان باشه بهش برنخوره چون بیچارمون می‌کنه 

میگم مادرای قدیمی طاقتشون زیاد بود یاماها بی طاقت شدیم

والا بچه های قدیم صدتاشون نمیشد یکی از بچه های عجیب الان

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
باید علت یابی کنی اولی که یه کمش اقتضای سنش هست و اینکه باید نسبت به رقتارهای اشتباهش بی توجه بشید ...

عزیزم کم اشتها وکم وزن که هست یه لقمه غذا با چه گرفتاری بهش میدم 

خدایا شکر