2777
2789

حالا چه حسی دارین؟قشنگ چشماتونو ببنیدید تصور کنید.

میبینید چه حس قشنگیه؟تنبلییی نکن:))

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلمممممم بدو بدو بیااااااااا

دارهههههه برف میبارهههههههههه ای خودااااااا 

قند ت لم اب میشه هد

میشه بریم بیرون قدم بزنیمممممممم 

چترم برداریمممم

الهی قربونت بشم مرسی ک ب هیچیم ن نمیگی 

مرسی ک وقتی خانوادم رهام کردن ت گرفتیم🙂💔

وااااای ۸ساله منتظر این روز بودم ای خداااا دمت گرم اینقدرررر حالم خوبه ک دوست دارم خوشحالیمو باهمه تقسیم کنم دونه دونه زنگ میزنم ب دوستام رفیقای بامرامم میان توخونه ی خودم ک باکلی ذوق و شوق وسایلامو چیدم ی جشن مفصل و بزن وبرقص میگیرم و بال درمیارم ازاینه ازمستاجری خلاص شدم😊😊😊☺️☺️☺️امیدوارم واااقعا این حسو تجربه کنم مستاجری خراست

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه اشگز خونه سفید مینیمال وقتی دارم به دوقلدهام غذا میدم 

یه حال و پذیرایی بزرگ 

اتاق خواب نی نی ها که سفید و طوسی صورتیه 

یه خونه پر نور

یه شغل خیلی خوب 

😭😭😭کاش همین الان داشتمشون

حس قشنگیه ها تصورشم کردم دلم قنج رفت ولی یجورایی استرس دارم براش

من تصور میکنم ناخوداگاه یه لبخند میاد رو لبم 

فکر نکنم کسی واسش استرس نداشته باشه استرس عادیه و  بنظرم باید داشته باشی

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

هزاربار تصورش کردم و در اخر واقعا رسیدم بش . هزار بار قرار بود نشه اما تلاش کردیم و شد . اونموقع ک تصورش میکردم لذت میبردم الان ک تو واقعیتم مغزم و معدم جرررر میخورن از درد . خسته و درمونده شدم . همیشه میگفتم خدایا خوشبختی نمیخام فقط ب اون برسم و خدا قربونش برم ارزومو براورده کرد دقیقا همین کارو کرد! خوشبخت نیستم فقط دارمش . هنوزم اگه نباشه میمیرم اما نمیدونم فاز خدا چی بود ما رو ب هم رسوند ولی نمیذاره درست در کنار هم زندگی کنیم و میخاد سالها فاصله بذاره بینمون .... میدونی هر چیزیو ب زور از خدا بخای ی روز ازت میگیرش ب هر طریقی . هووووووف چقد خستم🚶🏿‍♀️🕳

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
2810