بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هزاربار تصورش کردم و در اخر واقعا رسیدم بش . هزار بار قرار بود نشه اما تلاش کردیم و شد . اونموقع ک تصورش میکردم لذت میبردم الان ک تو واقعیتم مغزم و معدم جرررر میخورن از درد . خسته و درمونده شدم . همیشه میگفتم خدایا خوشبختی نمیخام فقط ب اون برسم و خدا قربونش برم ارزومو براورده کرد دقیقا همین کارو کرد! خوشبخت نیستم فقط دارمش . هنوزم اگه نباشه میمیرم اما نمیدونم فاز خدا چی بود ما رو ب هم رسوند ولی نمیذاره درست در کنار هم زندگی کنیم و میخاد سالها فاصله بذاره بینمون .... میدونی هر چیزیو ب زور از خدا بخای ی روز ازت میگیرش ب هر طریقی . هووووووف چقد خستم🚶🏿♀️🕳
«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔