هیچ کم و کسری ندارم. همه تعجب میکنن سینگلم. خواستگاردارم ولی دوست دارم اول وارد رابطه بشم. اصلا نمیدونم علت اینکه پسرایی که دوست دارم دوستم ندارن چیه. از همه لحاظم سرترم از اون پسرا.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با این تفاوت که من پسر گریزم یعنی نه نگا. می کنم نه محل می دم نه میخندم نه عشوه میام از کنارشون رد میشم اخم دارم
خب مغز خر نخورده که بیاد سمتم
زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
اگر خواستن یعنی ازدواج کردن،العان دل شیر میخواد کسی بخواد ازدواج کنه،کله پوک میخواد کسی تصمیم به ازدواج بگیره،هیچ تضمینی به ازدواج وعاقبتش نیست،پسرا این فکر را میکنن،اگر فکر دوستی های اجتماعی و روابط موقت دارید تجربه ای ندارم،ولی ازدواج یعنی نابودی
هر از گاهی بیرون رفتن به حساب نمیاد منظورم معاشرت با مردم دوست بودن باهاشون و.. هس
میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤