2777
2789
عنوان

مادران فرشته های اسفند ٩٤

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 229 پست
امروز خودم از دکتر خواستم برام شیاف سیکلوژست بنویسه نوشت و خرفتم حالا نمیدونم استفاده کنم یا نه لکه بینیم کمه چهار روز پیش چند قطره بود دیگه نداشتم تا دیشب که یه قطره خون روشن بود و امروز هم کمی ترشحات قهوه ای داشتم
عسل جان نه کم خون نیستم . زهرا سادات جان ب نظرم استفاده کن فعلا لیلیان جان برای منم اول ارور میداد بعدا درست شد
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (۸۲) **خـــــــــــــدایـــــــــــــا شـــــــــکــــــــــرتـــــــــــ** به امید مادر شدن تمام دوستای منتظرم >>اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ریحانه حتما حتما از شیافت استفاده کن تا خدای نکرده اتفاقی نیوفته. حتی اگه کمه چه ریسکی میکنی استفاده نمیکنی. من خودم هفته 5 و 6 هرکدوم 2 روز فقط صبح لک میدیدم. رفتم سونو وگفت هیچ مشکلی نیست ولی از اول من شیاف استفاده کردم روزی 2 تا. وقتی لک دیدم تا 2 الی 3 روز روزی 3 تا شیاف استفاده کردم. مامان خوب حتما استفاده کن بزار جای نی نی محکم محکم بشه.
رحمت خداوند شایدبا تاخیر باشد اما حتمی است.
ریحانه جان منم هفته 5 که رفتم خوب قلب نبود این چه حرفیه که دکترا تو ایران میگن. شما استفاده کن . ضرر که نداره گلم. توکلت هم به خدا باشه . همه چی درست میشه.
عسل جان کجایی اونجا شرایط زایمان چطوره ؟ اینجا که تقریبا جز موارد خاص همه زایمان طبیعی میکنن واگه بخوای میتونی اپیدورال واسه درد کمتر بگیری. عسل من واسه زایمان تنهام . فکر کنم مامانم نتونه بیاد . یه کم میترسم ازمراقبت بعدش.
عسل جان کجایی اونجا شرایط زایمان چطوره ؟ اینجا که تقریبا جز موارد خاص همه زایمان طبیعی میکنن واگه بخوای میتونی اپیدورال واسه درد کمتر بگیری. عسل من واسه زایمان تنهام . فکر کنم مامانم نتونه بیاد . یه کم میترسم ازمراقبت بعدش.
سلام بچه ها خوبین؟ بچه ها من با عرض معذرت عرقم خیلی بد بو شده. شما هم اینطورین؟با اینکه غذای خاصی هم نمی خورم. در ضمن چند هفته است همش عطسه می کنم. سرما نخوردم. حساسیت هم ندارم
پانیسا جان من ک کلا به بوها حساس شدم .از بوی خودمم بدم میاد همسرم میگه بابا بو نمیدی ک .منم اوایل هی مى رفتم دوش میگرفتم .بعدا دیدم بدنم درد مبکنه .الان مدام بلوزمو عوض میکنم .باورت میشه روزی سه بار یا چهار بار . ی چیز دیگه بچه ها من بعد غذاخوردن بالا میارم .اصلا داروهم بی تاثیره برام ب نظرتون به نی نی ضرر داره؟!!
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (۸۲) **خـــــــــــــدایـــــــــــــا شـــــــــکــــــــــرتـــــــــــ** به امید مادر شدن تمام دوستای منتظرم >>اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
پونیکا جان به خاطر تغییرات هورمونی شاید فکر میکنی عرقت بوی بد میده. ولی اگه خیلی حساسی مرتب لباست رو عوض کن ویا تند تند با یه دستمال مرطوب وصابون زیر بغلتو تمیز کن. عطسه هم عیبی نداره منم نسبتا بیشتر از قبل عطسه دارم. ارمادا جان منم دیشب گلاب به روت قبل خواب هرچی خورده بودم رو بالا اوردم. معده ام خیلی سبک شد ولی ضعف داشتم. اگه واقعا همش بالا میاری حتما برو دکتر چون احتمال زیاد باید سرم بگیری .
سلام به همه مامانا لیلی جون،،من دیروز هر جی سعی کردم بیام تو. سایت نمیشد،،ببین واسه تیکر همه فیلدهارو بر کن،،مثلا جنسو بزن نا مشخص،،برو دوباره روش بزن نا مشخص،، من امروز دکی بودم. سونو کرد،،،وای کله و کونشو نشونم داد با بند ناف،،خدا. بند انکوشتیه،،اما کله و کونش مشخص شده،،خدا حفظش کنه
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
بجه ها،،من بقل تختم بسکویت شور کذاشتم صبحها تا یکم. تو تخت حال بد میاد سراغم میزارم دهنم،،راه خوبیه
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
راستی منم تو دوران حاملکی هی عطسه میکنم،،جالبه،،فکر کنم اینم یجور حالت دفاعیه بدن به یه جیزیه،، لیلیان،،اینجام همش طبیعی،،اما من یه بسر عمو دارم بزشکه،،زن اونم نمیتونست یعنی دوست نداشت. طبیعیى زایمان کنه،،از طریق،اینکه خیلی میترسه و فوبیا. داره و خاطره بد و. و اینا تونست راضیشون کته سز بشه هر سه تارو،،منم میخوام. اینکارو بکنم ببینم جواب میده،،جون تجربه درد وحشتناک سر سقطم داشتم و راهی بیمارستان شدم،، جقدر سخت مادرت نیست،،تو سعی کن یک دعوتنامه بدی،،من والا شاید ماه اخر دعوتنامه بدم. مادرم بیاد،،جون منم کسیو ندارم،،و واقعا. دست تنهام،،خدا خودش کمکمون کنه
مامان ریحانه،،شیاف بزار،،دکترای ما از روز اول لقاح شیاف میدن،،تو بزار
2810