تغذیه مادر باردار باید متعادل ومتنوع باشد واز کم خوری وپرخوری پرهیز کند بنابراین توصیه می گردد: 1) مادران باردار روزانه 4-3 واحد از گروه شیر و لبنیات، 3واحد از گروه گوشت وجانشین ها ی آن4-3 واحد از گروه میوه ها 5-4 واحد از گروه سبزی ها وحدود 11-7 واحد از گروه نان وغلات مصرف کنند . 2) برای مادر باردار نوجوان توصیه می شود روزانه 6-5 واحد گروه شیر ولبیات مصرف کند . 3) برای دریافت فیبرمورد نیاز بهتر است از غلات سبوس نگرفته مانند نان ،سنگک ومخلوطی از غلات وحبوبات ( عدس پلو ،لوبیا پلو، انواع آش غیره) استفاده شود . 4) در این دوران نوشیدن روزانه 8-6 لیوان آب ومایعات توصیه می شود. 5) مادران باردار باید از نمک ید دار تصفیه شده وبه مقدار کم استفاده کنند ،همچنین از مصرف بی رویه غذا های شور پرهیز نمایند. 6) مادر باردارباید به محض اطلاع از بارداری تا انتهای بارداری ، باید روزانه یک عدد قرص اسید فولیک مصرف کند. 7) از شروع هفته شانزدهم بارداری تا زمان زایمان یک عدد کپسول ( مولتی ویتامین ساده ) روزانه مصرف شود ، اگر کپسول مولتی ویتامین حاوی اسید فولیک باشد باید مصرف آن را قطع کرد. 8) مادران باردار باید از شروع هفته شانزدهم بارداری تا 3ماه پس از زایمان یک عدد قرص آهن مصرف کند ، لازم به ذکر است اگر مصرف قرص آهن باعث ایجاد دل درد ،تهوع، استفراغ و...شد بهتر است قرص آهن همراه با نهار یا شام مصرف گردد. در هر حال هیچ گاه نباید مصرف قرص آهن را قطع کرد زیرا پس از گذشت چند روز معمولا این عوارض برطرف خواهد شد.
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید