2777
2789

من امسال سال اولمه میخام دانشگاه برم. انتخاب واحد کردم تو ساعات کلاس برای ۴تا درس فقط زده تاریخ امتحان.

من دقیق متوجه نشدم. ینی این ۴ درس هیچ کلاسی براش برگزار نمیشه؟؟

برای کتابا باید همون کتابی ک تو قسمت منابع درس نوشته بخرم؟باید کتابارو سرکلاسم ببرم باخودم یانه؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

فعلا هنوز کلاسهاشون مشخص نشده.

بله منابع همونهایی هستن که زده. اگ بخری کتابشو اره باید ببری اگ‌نبری هم از رو پی دی افم میتونی بخونی

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
فعلا هنوز کلاسهاشون مشخص نشده. بله منابع همونهایی هستن که زده. اگ بخری کتابشو اره باید ببری اگ‌نبری ...

ینی بقیه درسا ک ساعات کلاسی نوشته ساعتش اوکیه؟؟ دیگه تغییر نمیکنه؟؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا هنوز کلاسهاشون مشخص نشده. بله منابع همونهایی هستن که زده. اگ بخری کتابشو اره باید ببری اگ‌نبری ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم

دوتا دیگه ار درساهم مثل اینکه از اول این ماه کلاساش شروع شده اخه مثلا نوشته اولین کلاسش ۱۵مهر بوده . برای این درس الان باید چیکار کنم؟

اخه نتایج ک از نیمه مهر اومد ثبت نام هم از ۲۲ مهر بوده

سوم نمیدونم چهارمین جلسش میشه ۲۹مهرالان اونو باید شرکت کنم درسته؟

ینی بقیه درسا ک ساعات کلاسی نوشته ساعتش اوکیه؟؟ دیگه تغییر نمیکنه؟؟

نه تغییر نمیکنن. اینا که ساعت ندارن یا هنوز استادشون مشخص نیست یا هنوز برنامه ریزی کلاسی براشون نکردن

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
ببخشید خیلی سوال میپرسم دوتا دیگه ار درساهم مثل اینکه از اول این ماه کلاساش شروع شده اخه مثلا نوشته ...

خواهش میکنم. دیگ باید ب این بی برنامگیشون عادت کنی😁بعضی کلاسها کلا از شهریور شروع میشن ب اونی که بعد حذف اضاف میاد یا ثبتنامی جدیده توجه نمیکنن. کلا پیامنور خود خوانه کلاسها چیز زیادی نصیبت نمیکنن. فوقش ی استاد تو سه چهار جلسه از رو نصف کتاب میخونه یا دوتا درس توضیح مبده بقیه کتابو خودت باید بخونی

خواهش میکنم. دیگ باید ب این بی برنامگیشون عادت کنی😁بعضی کلاسها کلا از شهریور شروع میشن ب اونی که بع ...

وایی چ بد . اینا دیگه بی برنامگی رو هم رد کردن🤐

کتاباش جوری هست ک خودمون بخونیم متوجه بشیم؟؟؟

پس باید ار فردا شروع کنم اون ۲تا درسو بخونم باپی دی اف. شنبه هم برم کتاب بخرم.

کتاب هارو حتما باید از سابت خودانشگاه لخریم یا کتابفروشی هاهم دارن؟؟؟

خواهش میکنم. دیگ باید ب این بی برنامگیشون عادت کنی😁بعضی کلاسها کلا از شهریور شروع میشن ب اونی که بع ...

وایی چ بد . اینا دیگه بی برنامگی رو هم رد کردن🤐

کتاباش جوری هست ک خودمون بخونیم متوجه بشیم؟؟؟

پس باید ار فردا شروع کنم اون ۲تا درسو بخونم باپی دی اف. شنبه هم برم کتاب بخرم.

کتاب هارو حتما باید از سابت خودانشگاه لخریم یا کتابفروشی هاهم دارن؟؟؟

وایی چ بد . اینا دیگه بی برنامگی رو هم رد کردن🤐  کتاباش جوری هست ک خودمون بخونیم متوجه بشیم؟؟ ...

همه جا دارن میتونی بخری. حتی دست دومشونم هست با قیمت کمتر.

اره فعلا اولشه اینقدر شلخته ان😂

اره اگ کتابش قابل فهمم نبود کناب راهشو بخر. رشتتون چیه؟

همه جا دارن میتونی بخری. حتی دست دومشونم هست با قیمت کمتر. اره فعلا اولشه اینقدر شلخته ان😂 اره اگ ...

ینی هنو بدتر ازین هستن؟؟😅

حسابداری 

ینی هنو بدتر ازین هستن؟؟😅 حسابداری 

اره😀

حسابداری چون ریاضی و اینا داره باید زیاد بخونی.اگ بلد نبودی هم کتاب راه بخر

اره😀 حسابداری چون ریاضی و اینا داره باید زیاد بخونی.اگ بلد نبودی هم کتاب راه بخر

یا خدااا

بنظرتون اگر واحدامو کمتربردارم میتونم برای کنکور سال بعد هم بخونم؟؟

یافوقش برا ترم بعد مرخصی مبگیرم.

بیزحمت میسه یه سر به تاپیک ک جدید زدم بیاید خداخیرنون بده😘

یا خدااا بنظرتون اگر واحدامو کمتربردارم میتونم برای کنکور سال بعد هم بخونم؟؟ یافوقش برا ترم بعد مر ...

بیشتر امتحانات تستی ان. اره میتونی