2777
2789
عنوان

تاخیر گفتار

413 بازدید | 27 پست

سلام دوستان عزیز پسرم تاخیر گفتار داره و چند ماهه که گفتار درمانی میبرمش خیلی پیشرفت کرده ولی هنوز نسبت به هم سن و سالهاش خیلی عقبه 

بنظرتون مهد کودک در کنار گفتار درمانی می‌تونه بیشتر کمک کنه و حرف زدنش بهتر بشه؟

کسی تجربه داره بچه اشو بنویسه مهد کودک حرف زدن بچه اش  خوب بشه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلسه ای ۳۴۰تومن برای ۴۵دقیقه

چن جلسه بردیش تا تغییر و حس کنی ؟ تو کلاس خودتم هستی ؟؟؟؟ میخام بدونم چجوری حرف میزنن با این بچه ها🥺اخه مطمعنم خواهر زادم خجالت بکشه یا بترسه و اصلا با دکتر حرف نزنه

🥺خواهرزاده منم نزدیک ۴ سالشه🥺اصلا معلوم نیس چی میگ یواااش و جوری میگ فقط مامانش میفهمه هزینه گفتا ...

فقط مهد کودک من دخترم همین مشکل و داشته و گفتار درمان بردم اونقدری که توی مهد تاثیر گدار بوده اصلا گفتار درمانگر تاثیر نداشته این میگم چون خودم تجربه داشتم روز اول ادا در می‌آورد بعد یک ماه کم کم صحبتهاش و کلماتش داشت بیشتر می‌شد الان وافعا واقعا دارم تغییرات میبینم خیلی خوب بوده 

صبر کن بهتر میشه  من تجربه دارم

اخه ۳ماه دیگه ۴سالش میشه و من خیلی نگرانم که مثل هم سن و سالهاش نیست 

گفتار درمانش پیشنهاد داد کلاس بنویسم که با بچه ها در ارتباط باشه ولی اصلا اطراف خونمون نداره فقط مهد داره که اونم ساعتی نیست 

اخه ۳ماه دیگه ۴سالش میشه و من خیلی نگرانم که مثل هم سن و سالهاش نیست  گفتار درمانش پیشنهاد داد ...

بفرستش مهد ۴ سالش شده نوپا یا نوباوه داره بفرستش تاخیر ننداز اشتباه من نکن منم تازه فهمیدم چقدر خوب بود مهد