2777
2789
عنوان

*مـــــــــــــــــــهم *کاربران عزیز لطفا توجه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 124 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راهنمای کار با نی نی سایت رو مطالعه بفرمایید. برای حذف تاپیک کنار نام کاربریتون اون بالای صفحه روی نی نی سایت من کلیلک کنید. وقتی وارد اطلاعات فردیتون شدید روی مباحث مورد علاقه من کلیلک کنید در این قسمت آخرین تبادل نظرهایی که ایجاد کرده اید معلومه از اونجا میتونید تاپیکتون رو حذف کنید.
با سلام خواهش میکنم راهنماییم کنید.. تو تایپیک تبادل نظر راجع به قرص لاغری برای فروشنده قرصی به نام ربیعی به طور مدام تبلیغ میشه و شمارهای تماسشون توسط مدیر تایپیک به نام کاربری معجزه گذاشته میشه..نی نی سایت معتبریه خیلیها مثل من اعتماد میکنن وخرید میکنن و پولشون دور ریخته میشه..این خانم محصولاتش تقلبی و بی کیفیته.. وقتی تو تایپیک پست میزاری که دیگران اعتماد نکنن توسط مدیر تایپیک سریع پاک میشه... توروخدا رسیدگی کنیین.. تبلیغ قرص های لاغری به دستور پلیس فتا غیر قانونی هست.. پس چرا توی اون تایپیک بطور مدام برای خانم ربیعی قرص فروش تبلیغ میشه
یعنی میخواید حتی تاپیک های قدیمی رو پاک کنید چرا اخه ما میریم مرتب خاطرات بارداریمون رو میخونیم نکنید تو رو خدا این کاررو حیفه
میدونم تا چشم بر هم بزارم جوجه هام بزرگ میشن،خدا جونم تو بهترین یارو یاورمی خودت کمکم کن فرزندانم رو شایسته اونجوری که خودت دوست داری تربیت کنم،الهم صل علی محمد و ال محمد.اقا محمد عزیزم سحرگاه روز شنبه 24/8/93ساعت 3:55از بهشت به زمین اومد.خوش اومدی مسافر کوچولوی عزیزم
یک ساله دارم درخواست میدم به مشکل کلوپ رسیدگی کنید ینی یه موضوع رو‌چقدر باید ردخواست و تکرار کرد چرا من نمیتونم وارد کلوپ بشم تا کی باید بگه یوزر و پسورد اشتباهه لطفا رسیدگ کنید
2810