2777
2789
عنوان

امشب تولدمه میخوام لج کنم🤐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 22 پست
نه از من کوچکتر بشنو لج و کنایه زدن بیشتر خودت آسیب روحی میبینی .در و دروازکن گوشت را فقط تو دلت به ...

ممنون

اما میخوام  راهکار   تربیتی کمکی درست کردن اخلاقشو  دست بگیرمممم

اون منو دیونه کردههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون اما میخوام  راهکار   تربیتی کمکی درست کردن اخلاقشو  دست بگیرمممم اون منو دیون ...

من عشق علاقه به کتابهای بابام دارم میگم.زن و شوهر قرار نیس همدیگر را ادب کنند بسازند.فقط در کنارهم همنفس هستن هیچ کاری بر حسب وظیفه نیس برحسب میل هست...باهم دوست باشید و بخندید به لحظه ها و اتفاق ها....

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
من عشق علاقه به کتابهای بابام دارم میگم.زن و شوهر قرار نیس همدیگر را ادب کنند بسازند.فقط در کنارهم ه ...

خوب حرفتون  درست  تا کی

این اوایلش  کارسازه بعد ی مدت میبینی

نمیشه  انسان کمک حال هم باشن

واقعا ادم باید بدونه مسائل شخصی

مثل شستن یا جم کردن غذا و....یک کارشخصیه

اگر همسرت انجام میده  ما باید کمک کنیمش

یا تشکر

وظیفه کسی نیس  جلویکی غذا بزاره

کل کار خونه گزدن بگیره

طرف مقایل  خسته میشه

ببین گلم  الان ۳هفتس  فلفل ادویه  تمام شده

همسرم عادت داره  فلفل رو غذاش  میپاچه مثل نمک

هر وقت غذا میاد عین ۲۱ روز

۴۲وعده غذایی   میگه ااااا فلفل نخریدی  ایشالا سال دی.ه میخری

گفتم تو بخر من وقت نمیکنم یادم میره

میگه پس چرا  فلان کارتو یادت نمیره مسخره میکنه

میگم اقاااااااااااا خودت بخر توچرا نمیخری تو چرا یادت نیست

ببین  قشنگم حمایت شدن از مهمترین کس زندگیت  میتونه  برات عالی باشه

من الان دنبال اینم  ب جایی برسم ب همسرم ثابت  کنم  من میتونم

چون همش میگه   درس میخونی ک چی بشه  اخرش بیکار🤐🤐میگم من برای دلم  دارم درس میخونم

میخوام برم تو اجتماع  ذهنم  باز باشه

خوب حرفتون  درست  تا کی   این اوایلش  کارسازه بعد ی مدت میبینی نمیشه  انس ...

اصلان زندگی این نیست  شما سخت در تلاش کار و انظباط هستین رهاکن هرچی شد بشد تا مدتی بعد سرو سامون بده آدما چهارتا مزاج تقسیم میشند .خولق خو دست خود آدم نیست  طبع دو رونی هستش اصلان از دست خودت شوهرت بچه هات حرص نخور تربیت بچه از اعمال رفتار شما و محیطی که دارد رشد میکند هست .ظرفشور و لباس شویی هست.میای خونه لبخند بزن بگو آقا من امروز خسته تر از روزای دیگه هستم  کمک کن به جان اونیکه دوست داری البته من مجرد هستم ۱۹ سالمه 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

عزیزم باز خداتو شکر کن شوهرت تولدت یادش بوده ۱۵ ساله یه بار تولد ندیدم!!! همیشه هم باید صد بار سر سفره پاشم مثل یه بچه شوهرما تر و خشک کنم حرفم بزنه قهر میکنه و داد و بیداد الهی پدرشوهرم بمیره که شوهرمم لنگه پدر احمقشه الهی فقط بمیره همه اخلاقای گند شوهرم به باباش رفته 

خودم مهندس بودم ارشد دارم اجازه نداد کار کنم درستا ادامه بده که به روزگار سگی من دچار نشی همش برا چندرغاز دستم جلو شوهرم درازه چون پدر اشغالش میگفت زن که باید کهنه بشوره چرا درس بخونه چرا کار کنه !!! اجازه نداد نه دکترا بگیرم نه کار کنم 😭😭😭😭😭

هر کی پستما خوند دعا کنه پدرشوهرم بمیره نمیدونید چه به سرم اورده 😭😭😭😭😭😭

سلام

لیست کن بنویس اینا رونداریم بخر وبیار یا پیامک بده

دیگه اگر نخرید مهم نیست

کاراتو لیست کن و اولویت بندی کن و برنامه بنویس  بزن به دیوار تیک بزن کم کم انجام بده

باهمسرت هم جدل نکن و سکوت کن راحتتر بگذره