2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اختلافات خانوادگی 

بحران روحی 

شکست هایی در زندگی 

بلاخره یچی میشه دیگه ... تحمل کن دوست خوبم ، میگذره ... برا منم گذشت و میگذره ... دلم خوشه به بودن دو تا دخترام ❤️❤️                       اگه احیاناسوالی درباره ریاضی یافیزیک داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 🌿

یه بیماری جسمی که روانم رو نابود کرده بود و کارم رو به مصرف فلوکستین کشیده بود

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
فوت بچه م

واقعا سخته بدترین درده.خدا صبرتون بده.

چند وقتش بود؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

دو تاست. یکیش بخوام خلاصه بگم رابطه فوق سینوسی‌ای که با خدا دارم و طولانی شدن بین ماکزیمم-مینیمم نسبی نمودار و دومی هم پیر شدن پدر مادرم و تحلیل رفتن قوای جسمیشون و البته برادرم❤️

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}

مرگ مامانم ...تنهایی بابام ...

بی پولی خودم

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
دو تاست. یکیش بخوام خلاصه بگم رابطه فوق سینوسی‌ای که با خدا دارم و طولانی شدن بین ماکزیمم-مینیمم نسب ...

اقااا یه جوری حرف بزن مام بفهمیم  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
دردی بالاتر از مرگ مادر هست؟؟

واقعااا دررد سنگینیه...

یه غمیه ک فک کنم تا موقع مرگ هم باهاته...

واقعااا دررد سنگینیه... یه غمیه ک فک کنم تا موقع مرگ هم باهاته...

اصلا نمیتونم تصور کنم حتی. اصلا.نمیدونم.

روح همه مادرای آسمانی  شاد باشه 🕊️

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
اصلا نمیتونم تصور کنم حتی. اصلا.نمیدونم.  روح همه مادرای آسمانی  شاد باشه 🕊️

ان شالله تن مادرتون سالم باشه و سایشون بالا سرتون باشه