2777
2789
فقط بگید چجوری منصرفش کنم؟

از نظر من که وقتی کسی قبلا بخت کمک کرده وقتی تو فشاره کمکش کنی جای دوری نمیره ولی الان کمکش نکنی شاید پس فردا موقع خونه خریدن راه کمک گرفتنو به رو خودتون ببندی 

با برادر همسرت که خوش حسابه و کمکتم کرده رابط خراب نکن اون بعدانم کمکت می‌کنه حتما 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آخه خانوادش فقط هی ازش میکنن اینم ساده وبدبخت. ازپارسال تاحالا نزدیک ۱۰۰میلیون کمک خواهراش و برادرش ...

وقتی اینهمه کمک میکنه و ب حرف شما نیست 

خوب گفتنش چ فایده ای داره بهش فک نکن خودتم ناراحت نکن عزیزم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه سوال اینه که اون بعضی وقتا به اندازه ۲۰۰ میلیون بوده؟ اونم وقتی که لطف فقط ۲۰۰ میلیون با ماشین ف ...

آخه ماشینس قرعه کشی بوده سر تاریخ بایدپرداخت کنه.

اونم پارسال برا رهن خونه ۱۰ تومن کمک شوهرم کرده بود بعد گف اگه کم داشتید النگوهای زنمو میفروشم ولی شوهرم قبول نکرد

فقط بگید چجوری منصرفش کنم؟

عزیزم وقتی شوهرت به حرفت نیست🤕

هرچقدم کولی بازی دربیاری بدتر میکنه☹️

بزار سرش به سنگ بخوره خودش بعدها عاقل میشه

اینا حتما مجرد هم بوده کلی ازش کندن که براشون

عادیه و تبدیل به عادت شده.....😕😕😕

حالا خوبه میگی بیچاره شوهرت هیچی نداره و اونا

وضع زندگیشون بهتره☹️☹️☹️

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

وقتی اینهمه کمک میکنه و ب حرف شما نیست  خوب گفتنش چ فایده ای داره بهش فک نکن خودتم ناراحت نکن ...

با اینکه باردارم هی غصه میخورم.چندروز پیشم خواهرش ز زد گف برا پول پیش خونه کم اوردیم یه ۳۰ تومن کمکمون کن انگار این بانکه.

ولی نوبت به من که میرسه ندارم ندارم سر زبونشه 

از نظر من که وقتی کسی قبلا بخت کمک کرده وقتی تو فشاره کمکش کنی جای دوری نمیره ولی الان کمکش نکنی شای ...

خیلی آدم مومن وخداشناسی هم هست برادرشوهرم حتما پولوهم پس میده ولی کی پس میده معلوم نیس

اخه سوال اینه که اون بعضی وقتا به اندازه ۲۰۰ میلیون بوده؟ اونم وقتی که لطف فقط ۲۰۰ میلیون با ماشین ف ...

ب

منم اول حرف تورو زدم ولی بعد دیدم کمکشون کرده حالا هر کمکی بوده قطعا به وقت نیاز اینا بوده نمیشه تو ترازو گذاشت کمک رو  ، الآنم چون ماشین قرعه ست و تایم داره پول ریختن براش نیاز داره و فشاره بعدشم کسی که قبلا کمکت کرده اگر بهش جبران کنی مطمنی دو فردا دیگه اونم برات کم نمی‌ذاره ولی اگر خوبی کسی ما دیده بگیری اونم دلش سرد میشه 

ما همکارمون یه حرکتی برا برادرش زد برادرش چند ماه بعد خونه جدید خرید و خونه قبلی با قیمت خیلییییی کمتر به داداشش فروخت و اون با همه نداریش یهو صاحب خونه ای  شد که آرزویش بود 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با اینکه باردارم هی غصه میخورم.چندروز پیشم خواهرش ز زد گف برا پول پیش خونه کم اوردیم یه ۳۰ تومن کمکم ...

گفتم که اینا از مجردی ازش پول گرفتن عادت کردن😮‍💨

الانم شوهرت ۲۰۰ میلیونو به داداشش بده

تا ۲ ماه دیگه پولتون ازاینم بی ارزش تر میشه🌸

حالا من حاضرم شرط ببندم ۶۰ روزه هم پس نمیده....

توام غصه نخور گلم بارداری برا نی نی ضرر داره❤️

ولی مقصر خودتونین چرا بهشون گفتین وام ۲۰۰

تومنی دارین.... ما ملک خریدیم خداشاهده

حتی به پدر مادرمونم نگفتیم .....

تو این زمونه باید همه چیت سکرت و مخفی باشه❤️

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

با اینکه باردارم هی غصه میخورم.چندروز پیشم خواهرش ز زد گف برا پول پیش خونه کم اوردیم یه ۳۰ تومن کمکم ...

غصه نخور عزیزم همینه دیگه بعضیا هنوز احساس میکنن ک مجردن و تمام نیازهای خانواده باید با کمک اینا رفع بشه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

فقط میتونم از حرص سرمو بکوبمدیوار 

یعنی چی اخه این حرف 

چرا دوماه دیگه نمیخره ؟ مگه دو ماه دیگه خبریه که الان میخواد سریع بخره؟ 

بعد اینکه اگر قرار بر گرون شدنه بزار واسه اون گرون شه 

اصلا زیر بار نرو 

فقط میتونم از حرص سرمو بکوبمدیوار  یعنی چی اخه این حرف  چرا دوماه دیگه نمیخره ؟ مگه دو م ...

به حرف من گوش نمیده الانم اگه گفتم یه زبونی در میاره که باید بگم غلط کردم

به حرف من گوش نمیده الانم اگه گفتم یه زبونی در میاره که باید بگم غلط کردم

اصلا کوتاه نیا 

شده پای مادر  و پدر خودتو بکش وسط وساطت کنن که اشتباه محضه بعدا حرص میخوری 

چون میترسی از داد و بیدادش هوا برش داشته

خب عزیزم همین کارا رو میکنه همین خانم بخشی هارو میکنه که هنوز مستاجره وقتی برای خواهر برادراش ۲۰۰ میلیون ۲۰۰ میلیون بریز بپاش میکنه معلومه که نداره به زن باردارش یه میلیون بده بعد ۱۲ سال زندگی. حق تو و بچه رو میده خانوادش. باید از همون اول عادتش میدادی پول ازش می گرفتی تا واقعا هیچی نداشته باشه که بذل و بخشش کنه. شما حتی اگه تمام پولشو می گرفتی میدونستی که تمیزی به این و اون بدی میذاشتم برای روز مبادا برا آینده بچت برای روزای پیری و کوری هر دوتاتون ولی اون به قول خودت پول تو دست و بالش باشه میره حیف و میلش میکنه.

برادر شوهرت ده تومن کمک کرده؟؟؟ کشت خودشو. وقتی میگی شوهرت از پارسال کم کم صد میلیون خرج خواهر برادراش کرده در حالیکه بدبخت و بی پوله فکر میکنی اون ده میلیون در مقابل صد میلیون اصلا ارزشی داره؟ گفته طلاهای زنمو میفروشم براتون؟؟ اره جون خودش. چرا برا این ۲۰۰ میلیون طلاهای زنش رو نمیفروشه؟؟؟ شوهرتم بگه اگه خیلی لازم داری طلاهای زنمو برات بفروشم فکر میکنن با هالو طرفن 

البته چون قرعه کشی بوده و یه مدت محدود میتونه پول بده و تو هم احتمالا نمیتونی جلوی شوهرت رو بگیری اگه ۲۰۰ میلیونو داد خیلی خودتو عذاب نده ولی برات درس عبرت بشه از شوهرت پول بگیر خرجی بگیر نفقه بگیر بگو باردارم هوس فلان چیزو کردم برای زایمانت ازش طلا بخواه پول بخواه به مناسبتهای مختلف کادو بخواه. شوهرت که قدر قناعت تو رو نمیدونه پول هم بیاد تو دست و بالش خرج این و اون میکنه همون بهتر پولی تو دست و بالش نباشه. چه بهتر که پولش دست زن و بچه باشه که وظیفه داره تامین کنه تا خواهر برادرای پررو و مفت خور.