2777
2789

18 ماهشه تا بحال دعوای فیزیکی رو ندیده حتی تاحالا دعواش نکردیم بلند باهاش حرف نمیزنیم منو شوهرم فوق العاده رو دخترمون حساسیم ولی نمیدونم چرا این بچه انقد دست بزن پیدا کرده هم سناش و بچه های دیگه رو اصلا اصلا نمیزنه همه رو بوس میکنه ولی منو باباشو میزنه نمیدونیم چرا اینجوری شده زدن رو از کجا یاد گرفته پیش کسی هم نمیزاریمش ک جای دیده باشه بنظر شماچرا اینجوری شده؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم اقتضای سنشون 🤕 من پسرم عین همین بود تاپیک زدم براش با کنترل سر پدرش رو شکسته بود.با اسباب بازی زد صورتمو کبود کرد و ....الان ازبس اقا و اروم که نگو 🥰 فقط باید تارشروع کرد هواسش رو پرت کنی قلقلکش بدی بازی کنی و....

😐دختر منم امروز مامانم رکوع رفته بود از رو چهار پایه پرید رو کمرش با اسباب بازی زد تو کلش میگفت برو اسب سفید من

هرکاری هم میکردیم پایین نمیومد شاید مدل بازی کردنش هس

قطعا توجه میخواد میخواد باهاش بازی کنید

بچه های این دوره اکثرا یتیم اینترنتی آن

پدر ومادرا مشغول ان تو گوشی بچه هام تنها 

همه هم اعتقادمون بر تک فرزندیه انتظار هم داریم بچه هامون خودشون با خودشون بازی کنند خودمم همین مشکل دارما ولی میدونی احساس میکنم اون جور که باید باهاش بازی نمیکنم 

فکر کنم اقتضای سنشون 🤕 من پسرم عین همین بود تاپیک زدم براش با کنترل سر پدرش رو شکسته بود.با اسباب ب ...

واو چه خطرناک شده بوده 😂

آره مرسی راهکار خوبی گفتی

قطعا توجه میخواد میخواد باهاش بازی کنید بچه های این دوره اکثرا یتیم اینترنتی آن پدر ومادرا مشغول ا ...

چقددددد دلم گرفت 🥺عین واقعیته واقعا .من شاید دوساعت کل روزم باشم اما باز عذاب وجدان دارم اره واقعا راست میگید