2777
2789
عنوان

دلم زندگی تو شهر رو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 28 پست
ن ک ما الان تهرانیم هرروز میریم گردش ماهم تو خونه ایم دیگه

خیلی فرق داره... تو روستا هیچ تفریحی نیست ولی تهران هزار جا هست بریم دور بزنیم.. ما خودمون بچه تهرانیم مامانم الان یه خونه تو روستا خریده سالی چند بار میریم اووف دو روز میمونیم دلمون میگیره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی فرق داره... تو روستا هیچ تفریحی نیست ولی تهران هزار جا هست بریم دور بزنیم.. ما خودمون بچه تهران ...

خدا خیرت بده که حقو میگی

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
وااای برعکس من  عاشق روستام به شوهرم گفتم انشالله بچه ها بزرگتر شدن بریم روستا زندگی کنیم&nbs ...

روستا فقط واسه تفریح خوبه

من فک میکنم تو روستا ادم تنها نمیمونه اخه خونه هر کی خواسته باشی بر ی نزدیکه اماشهر نمیشه برا نصف رو ...

خب ما فامیلامون اکثرا تو شهرن  بعدشم ادم که هر روز نمیتونه بره خونه اینو اون بعدشم اگه واسه خونه باشه خونه خودمون چشه 

روستا به نظرم واس ۲روز استراحت خوبه دیگ بعدش آدم اذیت میشه 

میتونی پول جمع کنید بیاید شهر حتی شده پایین شهرش

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

روستا به نظرم واس ۲روز استراحت خوبه دیگ بعدش آدم اذیت میشه  میتونی پول جمع کنید بیاید شهر حتی ...

اره خیلی دارم اذیت میشم نمیدونم  چیکار کنم