2777
2789
جدي؟! اخه من شنيده بودم ديگه همونطوريه هميشه مثلا طرف ديگه نميشناسه نوه هاش رو نشنيده بودم امروز ...

باید ببرینشون متخصص اعصاب اگه الزایمر باشه دارو میده که پیشرفت نکنه یا کندتر پیشرفت کنه  و گرفتار نشین اگه نباشه هم کمکتون میکنه که چه مکملی بدین 

این چیزا یه زمان طلایی داره از دست بره خودتون گرفتار میشین عزیزم 

الزایمر دربعصی لحطات عقب نشینی میکنه و فرد به حافظه بلند مدت و کوتاه مدتش دسترسی پیدا میکنه موقتا 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
باید ببرینشون متخصص اعصاب اگه الزایمر باشه دارو میده که پیشرفت نکنه یا کندتر پیشرفت کنه  و گرفت ...

دكتر يه ماه پيش ديد گفت دمانس واسكولار شديد به خاطر سكته

كلي هم مكمل داد ولي ويتامين ايناست همه

سه تا دكتر كلا برده بوديم افت پدرم از پارسال رو يكيشون گفت الزايمره و قرص الزايمر داد

دو تا دكتر ديگه معروف ترن قرص رو قطع كردن و فقط ويتامين اينا دادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دكتر يه ماه پيش ديد گفت دمانس واسكولار شديد به خاطر سكته كلي هم مكمل داد ولي ويتامين ايناست همه سه ...

متاسفانه دمانس درمان ناپذیره 

انشالله که روزبه روز بهتر میشن

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
اخه كسي الزايمر نداشته توشون

چند سالشونه . مادر بزرگ من اینجوری شد . میگن مغز ب سمت کوچک شدن میره انگار . ولی من میگم مال کم خونی و کمبود ب ۱۲ هم میتونه باشه . یا خوردن قرص اعصاب تو سن بالای ۴۰ سال . 

2805
چند سالشونه . مادر بزرگ من اینجوری شد . میگن مغز ب سمت کوچک شدن میره انگار . ولی من میگم مال کم خونی ...

٧٢

بله چون سكته شون وسيع بوده و منطقه بزرگي رو درگير كرده و بعد اون مغز هم جمع شده زياد

متاسفانه دمانس درمان ناپذیره  انشالله که روزبه روز بهتر میشن

خدا كنه

ما هم روز به روز داره اميدمون كمتر ميشه

تا چند وقت پيش خيلي پيكير بوديم خوب بشه و اينكه چكار ميشه كرد

الان ديگه فكر ميكنم بايد يه چيزايي رو بپزيرم

٧٢ بله چون سكته شون وسيع بوده و منطقه بزرگي رو درگير كرده و بعد اون مغز هم جمع شده زياد

خدا حفظشون . و کمک کنه ک بهتر بشن روز ب روز . تحقیق کنید چ چیزایی براشون خوبه برای مغزشون . مادر بزرگ طفلی من هر بار همچین حالتی میشد کلی گریه میکرد چون متوجه میشد اشتباه گفته ولی درستش نمیتونست بگه 😢

اخه كسي الزايمر نداشته توشون

آلزایمر ارثی نیست 

ببرید مغز و اعصاب خوب اگر اولش باشه پیشگیری میکنن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
عزیزم داره آلزایمر میگیره .حتما ببرش دکتر . من خودم از الان گرفتم .

اخه مگه ارثي نيست الزايمر؟

شما چند سالتونه؟ چه علائمي داريد؟ دكتر تشخيص داده يا خودتون اينطور فكر ميكنيد؟

يك ماه پيش دكتر رفتيم مكمل اينا داد

به قول داداشم ميگه اين دكترا يه سري مريض ها رو ديگه از زده خارج ميدونن خيلي وقت نميزارن

ميگم به دكتره ايشون همش ميخوابه، ميگه بزار بخوابه مگه كار ديگه اي از دستش بر مياد 

آلزایمر ارثی نیست  ببرید مغز و اعصاب خوب اگر اولش باشه پیشگیری میکنن

همه دكترهاي تهران رفتيم ديگه

واقعا دارم كم ميارم

سه تا دكتر اخير كه رفتيم دوتاشون عين هم نسخه دادن باز جاي شكراش باقيه بيشتر از اين ما رو سردرگم نكردن

۳۶ سالمه خودم تشخیص دادم .کلا همه چی یادم میره

خودتون كه درست نميتونيد تشخيص بديد

ام ار اي مغز بگيريد بريد مغز و اعصاب

دقيق ميگه از چيه

شايد ويتاميني چيزي تون كمه يا مشغوليت فكري زياد داريد

همه دكترهاي تهران رفتيم ديگه واقعا دارم كم ميارم سه تا دكتر اخير كه رفتيم دوتاشون عين هم نسخه دادن ...

اگر واقعا خوبن برید پیششون 

حداقل میتونن کنترلش کنن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️