2777
2789

اره من ۱۵۰‌هم‌دیدم

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من از تو ترب گرفتم خیلی خوب و اوکی 250

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ارزونا خوب نیستن دوسال پیش گرفتم ۷۰۰ فقط ۶ ماه کار کرد دیگه ۳۰۰ تومنی الان بماند

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
وقتی رفتم بخرم باید بگم اونجا تستش کنن واسم یاچی؟ گارانتی هم دارن یانه که اگه خراب شد 

گارانتی ندارن همونجا تست کن زنگ بزن دوستی خواهری مادری ببین صداش واضحه هم صدای شما هم صدای اون اگه خوب بود دیگه اوکیه

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
2810