2777
2789
عنوان

کسی بچش مثل بچه ی ما پرخاشگر و عصبی بوده ؟ ۳_۴ ساله 😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4439 بازدید | 36 پست
کارای خونه ، خستگی خودم ... ولی درست میگین آدم بخواد وقت رو میتونه پیدا کنه  قبول دارم کم کار ...

حق داری خودتوسرزنش نکن بچه داری سخت ترین کاره دنیاس اونم دوتا اماخب ببین این اسیبهاتاقیامت ازبین نمیرن ازاطرافیانت کمک بگیر کاره خونه واشپزی انقدر برای موقیعیت الان تومهم نیستن الان وقت خالی داری باپسرت پرش کن وخودتم استراحتی بکن برای نظافت وچیزای دیگه ازهمسرت بخواه کمک کنه این شرایط پایدارنیست یکم بچه کوچیکت از اب وگل دربیاد درست میشه قرارنیست تااخربچه بمونه 

اصلا مهد نذار الان. بهش محبت کن انقدررررر زیاد که دوباره بتونی اعتمادشو جلب کنی.بعدش بذار مهد. اگ ...

کاااملا موافقم باشما 

باشه چشم تمام توانم رو میذارم ان شالله تا حداقل شش ماهی همراه که شد اگر آمادگیشو پیدا کرد بعد از عید میذارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم ...😔😔

عدم موفقیتام 

بخاطر کمبود محبت مادری 

و

کتک های دوران کودکیم هست 

خودمو فقط تونستم تا فوق لیسانس برسونم بعدش دیگه از اجتماع گریزون شدم چون این ناهنجاری ها ی رفتاری مادران نسبت به کودکانشون در بزرگسالی بچشون تاثیر میزاره

الان هم یه فوق لیسانس بیکارم چون از بچگی مامانم باهام بد بود جیغ زدناش رو سرم و...که منجر شد  عزت نفس و اعتماد بنفسم در بزرگسالی نداشته باشم 

چیکار کنم پس 

من مجردم 

ولی چیزایی که از اطرافیانم دیدم و خیلی تاثیر داشته اینا بوده: بچه اگه خندید یا حتی لبخند زد به بزرگه بگید به خاطر تو داره میخنده چون خیلی دوست داره 

یا مثلا ازش کمک های کوچیک بگیرید مثلا وقتی میخواید بخوابونیدش بگید بالش بیار ابجی/داداش بخوابه که بتونیم زود با هم بازی کنیم 

یا بگید چقدر خوبه خدا بهمون یه ابجی/داداش داده وقتی بزرگ شه میتونید با هم کلی بازی کنید .. به هم کمک کنید

کاربری دست 27 نفر میباشد    
کاااملا موافقم باشما  باشه چشم تمام توانم رو میذارم ان شالله تا حداقل شش ماهی همراه که شد اگر ...

چشمت بی بلا.

خدا بهت توان بده‌.جمع کردن ۲تا بچه خیلی سخته.

از خدا میخوام کمکت کنه😘

چشمت بی بلا. خدا بهت توان بده‌.جمع کردن ۲تا بچه خیلی سخته. از خدا میخوام کمکت کنه😘

ممنونم با دعای خیر دوستای خوبی مثل شما رابطه مون رو ترمیم میکنیم ب امید خدا 🥰

اتفاقا امروز بچه کوچولو رو که خوابوندم گذاشتم پیش مادرم 

با پسرم دوتایی رفتیم پارک کلیی باهاش بازی کردم خیلی بهش خوش گذشت 

تصمیم گرفتم هر روز براش وقت اختصاصی بذارم