2777
2789
عنوان

کدوماتون بچه ی متولد ۹۸ دارین؟ خودتون یا اطرافیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 60 پست
کتاب کار قیمتی نداره ۲۰۰نیستا  من چند تا کتابای مختلف کتاب کار واسه دخترم گرفتم همشون نزدیکا ی ...

من یکی گرفتم.محتواش شناخت حیوانات و شناخت شغل ها و شناخت متفاوت ها و .. هست و همش هم رنگ کردنیه و شناختنی...روش نوشته کتاب کار پیش دبستانی.. قیمتش هم ۱۷۶ بود..

اسم کتاب کار که شما گرفتید چیه؟ ممنون میشم به منم بگید

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متولد ۱۰/۱۰/۹۸ نه مهد نمیره

ببخشید دختر من ده روز با دختر شما فرق داره،میشه بپرسم قد و وزن دختر شما چقدره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
نه عزیزم سال دیگه اونم پیش ۱ میشه فکر کنم حالا من پسرم بهمن ۹۸ هستش همینجوری بردمش مهد هیچ خوشش نمیا ...

آخه من دخترم نیمه ی اول ۹۸ هست.

ولی پسر شما نیمه ی دوم ۹۸

سال بعد پسر شما میتونه پیش ۱ بره..

اما دختر من امسال میتونسته بره..

اگه نظام آموزشی قبول کنه من حرفی ندارم! تازه خوشحالم میشم که سال بعد تازه بره مهد یا همون پیش یک

و سال بعدش بره پیش دو یا همون پیش دبستانی اصلی

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
دقیقا..من اصفهانم. از همین مهد کودک و پیش دبتستانی شروع میکنن بچه رو گذاشتن به مهد و پیش دبتانی و دب ...

دقیقاً،،دولتیا که دیگه هیچی،،معلم به زور پیدا می شه براشون،،بیش تر معلما بازنشست شدن امسال،،اون وقت کلاسا مونده خالی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
آخه من دخترم نیمه ی اول ۹۸ هست. ولی پسر شما نیمه ی دوم ۹۸ سال بعد پسر شما میتونه پیش ۱ بره.. اما ...

آهان ولی به نظرم پیش ۱ میشه بازم آره پیش ۲ اجباریه پیش ۱ نیست حالا باز میخوای بپرس

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
مگه میشه؟ سال بعد باید بره پیش دو  اگه سال بعد مهد بفرستین و سال بعدشم پیش یک و سال بعدشم پی ...

ببخشید میشه قد و وزن بچه ی شما رو بدونم،میخوام ببینم دخترم چقدر عقبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
عزیزم بچه من پسره قدش رو دقیق نمی‌دونم ولی ۱۵کیلو

خدا حفظش کنه،دختر من ۱۲کیلو هست، میخواستم رنج همسناش رو بدونم ،ممنون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم همچین گل دختر شما رو

مرسی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یکی گرفتم.محتواش شناخت حیوانات و شناخت شغل ها و شناخت متفاوت ها و .. هست و همش هم رنگ کردنیه و شن ...

عزیزم یکیش هوش برتر هست ک نقاشی رنگ تمیزی داره و باید شکلا رو با توجه ب سوال ها وصل کنه ب هم 

یکی دیگه هم سودو‌کوی کودکان هست ۵۰تومن گرفتم

کتاب کار استدلال تصویری رابطشون چیه ۲۵تومن اینم 

کتاب کار ۴ هوش وخلقیت ۳۸تومن