2777
2789
عنوان

کدوماتون بچه ی متولد ۹۸ دارین؟ خودتون یا اطرافیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 60 پست

خودت تو خونه باهاش کار کن،،چیز خاصی نیست ک.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
پس منم دخترمو سال بعد دیگه صدرصد باید بفرستم پیش دو.‌..

بله

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اگه میفتاد توی مهر با نیمه دومیای سال خودش می رفت،،این پیش دبستانی اول و پیش دبستانی دوم چیه اوم ...

نه بابا از اول بوده.من متولد ۷۸ هستم. اون موقع زمان پیش دبستتنی رفتم. یسال پیش یک.یه سال پیش دو...

غصه ام از اینه که نمیتونم دختر خودمو بفرستم! هر سال آدما توی این سرزمین بجای پیشرفت دارن پسرفت میکنن. وقتی حقوق یه روزه کارگر میشه یه مقدار نون و دوتا تن ماهی! آدم چی بگه!

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
مگه میشه؟ سال بعد باید بره پیش دو  اگه سال بعد مهد بفرستین و سال بعدشم پیش یک و سال بعدشم پی ...

ن بابا اصلا واجب نیست پیش دبستانی ولی خب یک سال دیرتر میفرستم خیلی ریز جسته هست 

ولی کلا ۶سالگی میفرستم پیش و بعد کلاس اول اینجور بهتره 

چرا سه سال عقب بیوفته 

در واقع بجای ۶سالگی کلاس اول ۷سالگی میفرستم 

خودت تو خونه باهاش کار کن،،چیز خاصی نیست ک.

رفتم چند تا دفتر کار و کتاب پیش یک و دو رو قیمت زدم. دونه ای نزدیک ۲۰۰‌... 

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
ن بابا اصلا واجب نیست پیش دبستانی ولی خب یک سال دیرتر میفرستم خیلی ریز جسته هست  ولی کلا ۶سالگ ...

منم اگه قبول کنه نظام آموزشی دوس دارم یه سال دیرتر دبستان رو شروع کنه... در واقع سال بعد بفرستم پیش یک

سال بعدش پیش دو 

و ۷ سالگی بره کلاس اول..

آخه دختر منم خیلی کوچیکه.هنوز نمیتونه حتی دستشویی بره و تنهایی خودشو بشوره یا دستاشو کف بزنه بشوره! همش بخاطر ده الی ۱۲ روز نیمه اولی شده!

نه بابا م ن دخترم الان کلاس سومه نه پیش دبستانی رفته نه مهد هیچی چون کرونا بود 

جدی، همینجوری مستقیم رفت کلاس اول و مدرسه؟ الان مشکلی نداره درسش خوبه؟

متولد ۱۰/۱۰/۹۸ نه مهد نمیره

درسته..سال بعد فکر کنم میتونید بفرستید پیش یک..همون مهد

نه بابا از اول بوده.من متولد ۷۸ هستم. اون موقع زمان پیش دبستتنی رفتم. یسال پیش یک.یه سال پیش دو... ...

عه نمی دونستم،،من متولد ۱۳۷۵ ام،،داداشمم متولد ۱۳۹۱ عه ولی نه من و نه داداشم هیچ کدوممون پیش دبستانی یک رو نرفتیم،،مادرمم تازه معلمه ولی مهم نبود براش انگار،،تازه از زبون پسر عموم شنیدم.😐😐

دقیقاً،،درس خوندن کم کم داره برای مرفه ها می شه،،من خودم دارم برای کنکور می خونم انقدر کتاب تستاشون گرون شده که کُپ کردم،،فیلمای آموزشیشون،،آزموناش،،اصلاً افتضاحه همه چی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
رفتم چند تا دفتر کار و کتاب پیش یک و دو رو قیمت زدم. دونه ای نزدیک ۲۰۰‌... 

کتاب خیلی گرون شده.🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

عه نمی دونستم،،من متولد ۱۳۷۵ ام،،داداشمم متولد ۱۳۹۱ عه ولی نه من و نه داداشم هیچ کدوممون پیش دبستانی ...

دقیقا..من اصفهانم. از همین مهد کودک و پیش دبستانی شروع میکنن بچه رو گذاشتن به مهد و پیش دبستانی و دبستان غیر انتفاعی . هر یک قدم مدرسه غیر انتفاعی هست و زدن!  طوری شده که دیگه دولتی ها انگشت شمار شدن و آموزش و اهمیت دادن توشون کم شده ! فقط و فقط غیر انتفاعی ها دارن خوب کار میکنن