2777
2789

تروخدا هرچی که اول به ذهنتون میادو بزارین مثلا میگن بعضیا شبیه زنای مهربون و بساز و صبوری بعضیا میگن برعکس شما هرچی به نظرتون‌اومد درمورد منو همسرم بگین لطفا🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جفتتون مهربون بنظر میاید

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

چون گفتی حقیقت رو بگین میگم

ظاهر زندگیتون از باطن مهمتره براتون 

اینو از عکستون و عنوان تاپیک میشه فهمید

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

خودت مغروری

شوهرت ساده و سادهتو انگار از چیزی ناراحتی و ناراضی

شوهزت خیلی دوست داره

شوهرت برونگراست و سبک ولی تو سنگین و خشک و درونگرا

درسته؟؟

یک عدد حس ششمی دقیق هستم سوالی داشتید عکس بفرستید بهتون بگم چه شخصیتی دارین.⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦✌️⁩