2777
2789
عنوان

عکستون تو گوشی کیا ،پس زمینه ست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 62 پست
نه عزیز 

خیلی قشنگخ

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدم میاد بعضیا عکس لخ.تی خودشونو میزارن تصویر زمینه حداقل خوب بزارن، مریض بودم رفتیم بیمارستان شلوغ بود نشسته بودیم بعد صندلی جلویمون یه زنو شوهر بودن زنع خیلی خز بود یطوری بود چندشم میشد انگار شوهرش اصلا غیرت نداشت بعد شوهرش پا شد رفت دارو بگیره، بعد زنع همش صفحه گوشیشو روشن میکرد  انگار میخواست بع ما کع پشت بودیم نشون بده کع مثلا شوهرم ببینع خودم دیدم چطور نور گوشیشو زیاد کرددد🥲سینه هاش کامل معلوم بود منو شوهر اینقد جلو خودمونو گرفتیم نخندیم چقدم مسخرش کردیم🥴

.
چشمات قشنگ میبینه گل 

قربونت خواهری😍😍😍😍😍😍😚

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
فدات مهربون ❤️❤️

😘😘😘😘😘

می تو

ومن😂😂😂😂

مامانم،عمم،داییم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
آره والا اسمم زهراس بعد فامیلمم مثلا محمدی اینجوری نوشته زمحمدی😑😑

اسمم توگوشی شوهرم    خانمم خالی

ولی اسم مادرشوهرم تو گوشی شوهرم    سلطان زندگیم با ی عالمه بوس و قلب و تصویر زمینه تماس مادرشوهرم😑😑

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول

اسمم توگوشی شوهرم    خانمم خالی ولی مادرشوهرم    سلطان زندگیم با ی عالمه بوس و ...

😂😂شوخی میکنی؟؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
😂😂شوخی میکنی؟؟

جدی میگم

اوایل خخخخیلی حسودیم میشد ولی بروز ندادم

نامزد بودیم اسم مامانش رو فقط مامان سیو کرده بود ولی اواخر نامزدی بودیم اینطوری سیو کرد مثلا میخواست ببینه من چیکار میکنم ولی منم هیچ حساسیتی نشون ندادم و همونطورم موند

منم اسم مامان بابامو با یه عالمه بوس و قلب سیو کردم

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول