2777
2789

دارم‌داغون‌میشم  حالم افتضااااح توروخداااا کسی بوده اطرافیانش درگیر شده باشه امروز میخواد بره اتاق عمل لوله بذارن گلوش دیگه مشکل داره برا غذاخوردنش😭دکتر گفته باشه۴۰جلسه پرتو درمانی بشع بعد عمل هنوز خیلی دیگ مونده تموم‌بشه خدا دارم‌میمیرم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم دایی من سرطان خون داشت براش لوله گذاشتن درست موقعی که گذاشتن فوت کرد 

خدااااااا خداااا مرگم خدااااامرگم‌خداااااا 

یعنی بخاطر لوله ک‌گذاشتن‌

یعنی چی چرااااا فوت کرد 

بمیرم وای

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
فقط براش دعا کن به جای گریه، نذر124000 هزار صلوات برای شفاش بردارین

بخدا داغونم داغون از همه چی‌خستم دارم‌میمی م فقط

ببین عزیزم دایی من سرطان خون داشت براش لوله گذاشتن درست موقعی که گذاشتن فوت کرد 

سرطان خون خطرناک تر از سرطان مری 

این بنده خدا رو ته دلشو خالی نکن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بخدا داغونم داغون از همه چی‌خستم دارم‌میمی م فقط

عزیز من این شرایطو درک کردم، پدرم از کرونا ریه اش از بین رفت و متاسفانه فوت شد، البته به استقامت بدن مریض هم بستگی داره، این لحظات مهمه به جای گریه بشینید یه دعایی براش بخونید، هرکی70 حمد به نیت شفاش بخونه

تنها تنهایی است که تنهایت نمیگذارد

ی ختمی بهت میگم حتما حتما اجرا کن گریه کن زار بزن پیشه خدا از سایت الان اف شو و بخون 

الان سوره مبارکه محمد و بخون و شکرگذاری بنویس بنویس خدایا شکرت ک مریضم شفا گرفت ، خدایا شکرت ک بدون بیمازی داره زندگی میکنه و در کل هرررررر آرزویی داری فک کن شد و شکرگذاریشو بنویس ی دور تسبیح بگو یاجوادالائمه ادرکنا

اگ بدنت پاکه و غسلی ب گردنت نیست وضو بگیر بعد نماز ظهر و عصر دعای مشلول و بخون عاااااااااااااااالیه 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

ببین گلم شعر داریم مبگه 

مریضتون داره پا ب قبله میذاره 

همه بگن نه ، اون ک بهش بگه اره 

کار فقط کاره ابوالفضله علمداره 

برو دره خونه حضرت عباس و بزن ، ب جان حسین و رقیه جانش قسمش بده شفاعت کنن مولا پیشه خدا شفای مریضتو بگیر 

بقرآن شفاشو میگیره عباس

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

نمیخوام بترسونمت ایشالله که مریض شما خوب شه و سلامتیشو بدست بیاره ولی پدر یکی اشناها همین مشکل رو داشت بعد کلی دوا درمون بنده خدا پارسال فوت کرد 

مریضتون مشکل معده داشت سرطان مری گرفت ؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱