2777
2789
عنوان

تهوع صبحگاهی بچه مدرسه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2983 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوتستم بگم صبحونه نده که دیدم میگی قبل صبحونه اینجوری میشه.از استرسه دیگه.برا دختر من دل درد بود.خوب ...

دقیقا 

منم فکرمیکنم از استرسمن خودمم محصل بودم اینجور بودم یادم سال آخر هرررروز اینجوربودم انگار جیگرم میخواس دربیاد

دیروقت غذا میخوره بچت؟؟؟؟

شاید رفلاکس داره بچه اسید معدش میاد تو دهنش ی دکتر گوارش ببرش اینکه میگی تایم مدارس اینجوری میشه است ...

دکتر خودش متخصص گوارش اطفال هم هست یه مدت بهش قرص معده داد نکسیوم پارسال پروبیوتیک هم داد اما مشکل اصلی اینا اضطراب میزنه به گوارش نه اسید معده

تو مدرسه روانشناس تخصصی کودک دارن دیروزم اونجا بودم میگفتن باید بیاد از خودت هی دور شه وابستگیش کم ش ...

پسر منم کلاس اوله از پارسال ک پیش بود اینجور بود استرس،نداره میگه میخام بالابیارم منم همش باهاش حرف میزنم حواسشو پرت میکنم صبحانه خوردنی اینجور میشه ب بوحساس،میشه مخصوصا تخم مرغ

پسر منم حساس و مضطربه نمیدونم چیکار کنم از من جدا شه

چند سالشه؟ تنها راهش جدا شدن و مستقل شدن هر چه زودتر خود بچس من دوران کرونا خیلی آسیب زد به بچم نه مهدی رفت نه رفت و آمدی بچه هر چی زودتر مستقل شه بهتره 

چند سالشه؟ تنها راهش جدا شدن و مستقل شدن هر چه زودتر خود بچس من دوران کرونا خیلی آسیب زد به بچم نه م ...

شش سالشه دقیقا استرس ها و تنهاییای کرونا اسیب زد،الان من نرم بشینم سالن مدرسه نمیره مدرسه استرس میگیره

دقیقا  منم فکرمیکنم از استرسمن خودمم محصل بودم اینجور بودم یادم سال آخر هرررروز اینجوربودم انگ ...

بله کلا صبحونه نمیخوره

نزدیکای ظهر باید بخوره اونم یه چیز گرم.اهل پنیر و کره و خامه... نیس.اون اویل ندرسه مجبورش میکردم صبحونه بخوره و بالا میورد تو راه مدرسه همیشه.دیگه گذاشتم رو روال خودش باشه

از استرس منم اینجور بودم میگم صبح تا بیدار شد ی شیرینی بش بده بینیم چطور میشه

والا اگه ناشتا بالا نیاره تا بیدار شه براش عسلی فرنی عسلی چیزی با خنده بازی میدم دعا کنید روزای پارسالش تکرار نشه