2777
2789
عنوان

تهوع صبحگاهی بچه مدرسه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2983 بازدید | 49 پست
الهی خیلی سخته😔😔😔😔بیشتر میگن از استرسه البته که تو بچه های آلرژی دار این حالت بیشتره

اره دیگه هم آلرژی داره هم استرس بیشتر میشه این حالتهاش دیگه بزرگتر بشن بهتر میشن خودتو مث من داغون نکن

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

وای منم با این مسئله هفته پیش درگیر بودم خیلی باهم حرف زدیم رفتیم بیرون رفتیم پارک بعد اونجا از نگرانی هاش بهم گفت منم اول شنونده بودم بعد بهش گفتم بیا باهم دنبال راه حل بگردیم و برای کاهش استرسش خودم بردمش مدرسه تو راه کلی باهم میگیم و میخندیم الان بهتره امتحانش کن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز استرس و کم خوابی عامل اصلی تهوع صبحگاهی هست 

شبا ساعت نه میخوابه هر شب نمیدونم چرا دو روزه باز انقدر نگرانه دیگه امروز عصبانی شدم الان عروسکشو بغل کردم نشستم😁😔

تو مدرسه روانشناس تخصصی کودک دارن دیروزم اونجا بودم میگفتن باید بیاد از خودت هی دور شه وابستگیش کم ش ...

یهو دورش نکن از خودت 

من اول باهاش تو کلاس میرفتم بعد تا حیاط رفتم بعد تا دم مدرسه 

الان از دم در خونه می فرستم با بالاش میره

وای منم با این مسئله هفته پیش درگیر بودم خیلی باهم حرف زدیم رفتیم بیرون رفتیم پارک بعد اونجا از نگرا ...

چقدر خوب خداروشکر منم دیشب خیلی باهاش حرف زدم گفتم تو دختر قوی هستی من به قوی بودنت افتخار میکنم از دوران مدرسه حتی دوران دانشجویی خودم براش تعریف کردم صبحا با پدرش میره تو ماشین کلی میگن میخندن من چون تجربه پارسال دارم واقعا خودم میریزم بهم یه روزایی اینجوری بخواد اوق بزنه و... 

من دخترم نیمه اوله آخه به گفت روانشناس مشاور که این بچه ها حساس تر و وابسته ترن باید یه جایی قطع بشه ...

مدیر مدرسه دختر من هم گیر داده بود زودی باید بچه رو رها کنی ولی من به توصیه معاون مدرسه به تدریج این کار و انجام دادم یهو رهاش نکن 

من دخترم نیمه اوله آخه به گفت روانشناس مشاور که این بچه ها حساس تر و وابسته ترن باید یه جایی قطع بشه ...

میدونم دختر منم خیلی حساس و استرسیه معلمشون میگفت روزی چند بار گریه میکنه تو کلاس میگه دلم برای مامانم تنگ شده یا میگه مامان حتما میای دنبالم ؟ از استرس میلرزه 

میگم شما که غیر انتفاعی گذاشتی حداقل شیفت ظهر انتخاب میکردی اخه شیفت صبح خیلی سخته برای بچه ها که خواب صبح و دوست دارن دختر من با شیفت ظهر راحت تره ولی خوب چرخشیه کاریش نمیشه کرد 

اینی که میکی من خودم داشتم سالهااای سال

الان  فهمیدم از استزس و اضطراب بوده 

بااینکه  سالعای قبلش مهد کودک  رفته بودم مادرمم شاغل بود 

ولی به محض شروع  مدارس تهوع  شاید درردشکمی داشتم

اللن که مادرشدم فهمیرم از استرس ناشی میشده 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
یهو دورش نکن از خودت  من اول باهاش تو کلاس میرفتم بعد تا حیاط رفتم بعد تا دم مدرسه  الان ...

آخه دختر من برعکسه هر چی منو ببینه بدتر میکنه روزی که متوجه شده بود من میخوام بیام جلسه اولیا مدرسه از اولش گریه میکرد که بیاد

شاید رفلاکس داره بچه اسید معدش میاد تو دهنش ی دکتر گوارش ببرش اینکه میگی تایم مدارس اینجوری میشه استرس رفلاکسو تشدید میکنه 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
چقدر خوب خداروشکر منم دیشب خیلی باهاش حرف زدم گفتم تو دختر قوی هستی من به قوی بودنت افتخار میکنم از ...

این کتاب رو بخون

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

میدونم دختر منم خیلی حساس و استرسیه معلمشون میگفت روزی چند بار گریه میکنه تو کلاس میگه دلم برای ماما ...

آخه تمام غیرانتفاعی های تهران اطرافمون شیفت صبح بودن