سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله
سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم از دیروز صب ب دخترم شیر ندادم انقد امروز حالم بد شد رفتم بیمارستان بهم چرک خشکن داد سینه هام شده قد دوتا پارچ!دخترمم روزا خوبه دیشب ک تا صب نخابید امیدوارم امشب بهتر باشه
خدا جونم مراقب دیانا و اتنای نازم باش.عاشقتم خدای مهربونم
محبوبه شب منم تاحالا نشنیده بودم, اومدم امتحان کنم گند زدم, یعنی بهش بدم بخورع؟ اخه نمیدونه کدومش رو نمیدمش, میخاستم تدریجی, یکی در میون بهش بدم گفتن اگه یه روز ندی دیگه بد میشه
شب اون موقعی که به خواب عمیق رفته بده سینت و کاملا تخلیه کنه من دو شب اول وقتی خوابش برده بود تو خواب دادم هر دو رو کامل خورد و تخلیه شد روز سوم کلا نه شب دادم نه روز. هم راحت بود همم مشکلی برا سینه هام بوجود نیومد. میگن اونجوری دل بچم خنک میشه ا.
زندگی صحنه ی زیبای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود ...