2777
2789

دستم تنگه بهش احتیاج دارم. کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

میلیونن یا تمن ؟😐😐😐😐😐

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار تایپ میتونی انجام بدی؟؟

چجوریه؟!

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡
کار تایپ میتونی انجام بدی؟؟

آره خیلی سریع نیستم ولی میتونم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
والا یه مرد هم نمیتونه تو چند روز ۶۰۰ میلیون در بیاره 

عزیزم میلیون نه تومن😂

میلیونن یا تمن ؟😐😐😐😐😐

من تا حالا ۶ میلیون یه جا ندیدم اونوقت ۶۰۰ میلیون😅

والا یه مرد هم نمیتونه تو چند روز ۶۰۰ میلیون در بیاره باید ماه ها کار کنه 

چن روز دقیقا چقده..

بیو زدن مهندسی گفتم شاید درامد خوب دارن ..

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....
بعضی سایتا هستن میتونی ثبتنام کنی کار تایپ بهت میدن... من زمان دانشجویی انجام مبدادم ولی خییلی حوصل ...

اگر سایتشو میشناسی بفرست برام بیزحمت

2810