2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

182 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. پسر من پیش ۲ هستش. تو مهدی که هستن از الان یعنی اول مهر دارن بهش سرمشق میدن و نوشتن رو کار میکنن. هیچ تمرین دست ورزی ای هم انجام ندادن. میخواستم ببینم اصلا بچه های پیش ۲ لازمه که از الان بنویسن حروف رو یا نه؟ حتی به صورت خط چین یا نقطه چین هم کار نمیکنن. بعد بچه خواهرم اول دبستانه داره همین ها رو یاد میگیره.  پسر منم تو نوشتن خیلی مشکل داره.‌الان نمیدونم چیکار کنم. اصلا نمیخوام محیط رو عوض کنم ولی تو گروه مادرها و مدیر اینو عنوان کردم. نمیدونم دیگه چجوری بگم. از هر کی میپرسم میگن بچه های ما فقط دست ورزی  و کاردستی و مهارت کار میکنن فعلا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لوحه نویسی دیگه. بدون نقطه

خب تو دست ورزیشونم همیناس تقریبا. زیاد سخت نگیر چطور بنویسه فعلا مداد باید یاد بگیره که چطور استفاده کنه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
خب تو دست ورزیشونم همیناس تقریبا. زیاد سخت نگیر چطور بنویسه فعلا مداد باید یاد بگیره که چطور استفاده ...

آخه دائم هم میگه باید بیشتر تلاش کنه. خب چه لزومی داره الان اینا رو درست بنویسه؟

دختر منم لوحه یاد میگیره درروز ی کم دست ورزی باهاشون کار می‌کنه ی کم لوحه بیشتر لوحه هاشون رو تو خونه مینویسن 

اتفاقا اگه از پیش حروف بلد باشه تو اول کمتر به مشکل میخوره ولی خب نبایدم سخت بگیری چون نیاز نیست ی صفحه کامل بنویسه درحد چند خط هرروز بنویسه خوبع

آخه دائم هم میگه باید بیشتر تلاش کنه. خب چه لزومی داره الان اینا رو درست بنویسه؟

زیاد سخت میگیره بنظرم

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
به نظرم تو پیش دبستانی نباید بنویسن دختر من که پیش ۲ هست الفبا رو با داستان و قصه بهشون یاد میدن اص ...

منم همینو میخوام. ولی نمیدونم چرا از الان شروع کرده که بچه ها یهو مداد دست بگیرن

مربی دختر من میگفت اصلا نوشتن لوحه امسال و الفبا واسه پیش برداشته شده  اداره گفته انکار

میکم حتی به صورت نقطه چین یا خط چین هم کار نمیکنن. یهو مداد دادن دستشون میگن بنویسن