2777
2789

سلام به همگی

من پسرم 5 سالشه و میخام بفرستمش کلاس برنامه نویسی ولی اصلا نمی دونم این کار درست هست یا نه و بهترین سن برای شروع برنامه نویسی چه سنی هست؟

خیلی زوده

بذار بچگی کنه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

به نظر منم زوده

فکر کنم اول باید زبان انگلیسی رو یاد بگیرن و بتونن انگلیسی بخونن بهشون خیلی کمک میکنه در یادگیری و اجرای برنامه نویسی

الان توی این سن رباتیک بفرستی خیلی بهتره

اول راهنمایی کلاس هفتم  بیشتر میتونه درک کنه

دقیقا زمانی که قبلش به زبان انگلیسی کاملا مسلط باشه چون برنامه نویسی باید انگلیسی قوی باشه

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
دقیقا زمانی که قبلش به زبان انگلیسی کاملا مسلط باشه چون برنامه نویسی باید انگلیسی قوی باشه

بله اصلا برنامه نویسی ۷۰ درصدش زبانه اگه بدونه خیلی راحتر میتونه کدا رو یاد بگیره

بارونو دوس دارم🌱
بله اصلا برنامه نویسی ۷۰ درصدش زبانه اگه بدونه خیلی راحتر میتونه کدا رو یاد بگیره

دقیقا بعد بچه ۵ ساله که فارسی رو هنوز بلد نیست چطور انگلیسی و برنامه نویسی یاد بگیره😑

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]